Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 28 augustus 2009

Oproep tot wereldwijde demonstratie tegen Chavez

De oprichters van de groep “No más Chávez” (niet meer Chavez) op Facebook en Twitter hebben opgeroepen om een wereldwijde mars tegen dictator Chavez te houden.

De groep (en ik ben het daar wel mee eens) zegt dat ze het zat zijn dat Chavez voortdurend beledigingen uit tegen landen in Latijns Amerika en de rest van de wereld. Ook de voortdurende leugens, bedreigingen en zijn waanvoorstellingen van zijn revolutie.

Ze zijn het zat dat Chavez speelt met het lot van miljoenen mensen die er economisch aan onderdoor gaan. Wederom 206.124 mensen verloren hun baan in het afgelopen jaar. En de niet aflatende torenhoge inflatie waardoor de bevolking het enorm zwaar te voortduren heeft om eten te kopen.

De demonstratie is gepland op 4 September en ik hoop dat het een enorm succes word. Ik weet niet of er hier op Tenerife al iets gepland is, maar wanneer dat het geval mocht zijn dan zal ik daar uiteraard aanwezig zijn.

(tussen haakjes)
We weten allemaal dat Chavez een communist is. Meerdere malen heeft hij dat zelf aangegeven en dat hij F. Castro ziet als de S. Bolivar van de 20ste Eeuw en waarvan hij zegt veel van Castro heeft geleerd en nu alles kopieert en gebruikt voor Venezuela.

Nu geeft Chavez te kennen dat hij geen communist is maar socialist maar hij zegt ook dat hij geen socialist is eeehhh...??

Groet
Alpha

Blogarchief