Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 31 augustus 2009

Update ¨No Mas Chavez¨


Update voor de mars ¨No Mas Chavez¨

Er is meer te zien dan ik dacht op de webpage van ¨No Mas Chavez¨

Klik op de link die ik net gegeven heb.
er verschijnt een pagina en daarop staat rechts boven ¨close¨. Klik daar op en er komt een soort spreadsheet naar beneden rollen.
Op de pijltjes naar boven en naar beneden vasthouden met de muis en kijk waar je eventueel mee kan lopen of gebruik een mailadres wat vermeld staat en vraag inlichtingen.

Er zijn demonstraties gepland in de grote steden van Venezuela. En het mag geen verrassing zijn dat Colombia en Amerika vol op meedoen in de grote steden.


Ook in Nederland in Den Haag is er een mars. Coördinator is Jose Manuela Pinto H te bereiken met mailadres lahaya@NoMasChavez.org

Er is ook een mars op Tenerife en ik zal daar uiteraard aanwezig zijn.

groet
Alpha

Blogarchief