Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 25 september 2009

Chavez live bij Larry King en krijgt de kans om alleen maar leugens te vertellen.

Chavez live bij Larry King.

Ik weet niet wie de live uitzending heeft gezien, ik heb deze ook gemist. Maar de kranten hebben de uitzending niet gemist. En als ik de kranten mag geloven met wat Chavez heeft uitgekraamd dan is het misschien makkelijker omde krant te lezen. Vanaf de eerste minuut tot de laatste minuut heeft Chavez alleen leugens lopen te verkondigen.
Wel heb ik wat You Tube clips gezien in het Spaans, 4 delig

En twee Engelstalige clips, welke net geplaatst zijn op YouTube en ik hoop dat alles door deze ¨The True Group¨ geplaatst wordt, waarvan ik deel en twee zal laten zien.

Enkele Chavez leugens zijn en dat met een wereldwijde uitzending,

In Venezuela is er nog nooit zo´n grote vrijheid geweest van expressie!!
De pers kan gewoon alles zeggen. (RCTV kwam direct met een statement)

Al het geld wordt besteed aan medicijnen, gezondheidszorg, scholen, huizen, cultuur dat is voor ons de hoofdzaak.

Voor de onwetende man die voor het eerst Chavez ziet praten en hem niet doorziet lijkt het of de man de verlosser is van alles wat niet goed is.

Ik vind dat dit te wijten is aan Larry King. Chavez kon gewoon de tijd nemen om voor de wereld een goede indruk te maken met leugens.
Ik miste gewoon het huiswerk van Larry King, terwijl er op zijn blog genoeg geschreven is met wat hij zou kunnen vragen. Ik zou hem zeker gevraagd hebben als hij praat over de grote democratie waarom er dan een fascistische maisanta (lista Tascon) lijst is gemaakt, of waarom je lid moet worden van de PSUV voor werk en als je geen lid wordt dat je wordt ontslagen. En over de gezondheidszorg waarom vrouwen in een garage moeten bevallen of voor de deur van een ziekenhuis. Of met het laatste geval, de chloorgas ramp en dat er totaal niets voorhanden is in het ziekenhuis om de gewonden te helpen. Er waren geen eens zuurstofflessen om de mensen te helpen die het waanzinnig benauwd hadden. Ik had wat foto´s laten zien over de erbarmelijke toestanden van ziekenhuizen. Niets deed Larry om achter de echte waarheid te komen, hij liet Chavez heerlijk ratelen.

Oordeel zelf, Chavez heeft het echt niet moeilijk en draait zelfs gemakkelijk om de vragen heen van Larry. Iets te veel ruimte geven aan Chavez en als geen ander neemt hij daar gebruik van.


Overigens had Chavez ook nog even de tijd om Fox Nieuws aan te vallen, na zijn bezoek aan de UN speech.Groet
Alpha

Blogarchief