Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 10 september 2009

Chavez werkt aan zijn curriculum vitae + UPDATE!!!! geblokkeerde rekeningen mogelijk familie Chavez

In de afgelopen jaren is het duidelijk geworden dat Chavez enorm veel moeite heeft om zich te houden aan gedrag en regels welke internationaal gelden.

MAAR..........,
waar blijft het enorme standje van de wereldleiders tegen Chavez. Of komt er vandaag of morgen ineens een verklaring dat Venezuela ook op de terroristen lijst wordt geplaatst. Het lijkt er echt op dat Chavez een CV aan het opbouwen is zodat hij niet geweigerd kan worden.
¨Soms gaat de gedachte op......... ¨zou het niet makkelijker zijn als Chavez gewoon vraagt wat hij moet doen om zijn land als terroristenstaat in aanmerking te laten komen¨. We kunnen dan wat fases overslaan en is wel zo gemakkelijk. Het scheelt ook een hoop tijd om de stevig ingeslapen regeringen wakker te maken in de wereld. We hoeven ze zelfs niet eens wakker te schudden in Nederland. En de kranten kunnen gewoon lekker over Yolantine blijven schrijven of dat Gordon zich genaaid voelt. Mochten ze ooit eens onverhoopt wakker schrikken als er allerlei alarmen en toeters afgaan, zullen ze wel zeggen (Das habe ich nicht gewusst) Er stond ook niets van Chavez in de kranten!!!¨

Zijn ministers die op video spullen overhandigen aan de FARC. Authentieke bewijzen, mail met guerrillaleiders over levering van wapens. Drugsgeld waarvan de bedoeling was om de Kirchners te spekken (maleta case Antonini) met 800.000 Dollar. Het schenden van mensenrechten in Venezuela. Een sterke groei van politieke gevangenen in Venezuela. Schending van de vrije meningsuiting in Venezuela.
De Hezbollah steunen in hun guerrilla gevecht tegen Israël. De regering in Venezuela was ineens oosters gekleed, de vrouwen in een Burka of hoofddoek en de mannen met een Palestijnse sjaal om hun nek.
Mugabe steunen, door te verklaren dat de eerste verkiezingsronde, welke hij verloren heeft, ongeldig was. Ahmedinejad steunen om de protesten met harde hand neer te slaan in Iran. Zich niet kritisch uitspreken over de vele executies, moorden gepleegd door het regime, in Iran onder oppositie leiders en demonstranten (wie zwijgt stemt toe).
Gisteren werden er rekeningen geblokkeerd in een bank uit het kleine staatje Andorra. Rekeninghouders geallieerd met de regering Chavez zouden betalingen doen aan de ETA, FARC, Al-Qaida. Waar staat dat toch in de Telegraaf???, pagina 8 of 9 of 23, in de extra bijlage?.
UPDATE
De geblokkeerde rekeningen komen volgens de Miami Herald uit de zeer nabije omgeving van H. Chavez. Het gaat om enorme bedragen welke zijn geblokkeerd. In Miami is een speciaal team bezig en ze praten in de krant van duizenden miljoenen dollars welke afkomstig zijn uit een zeer vreemde ¨bron¨ welke terroristen steunen. De rekening houders in Andorra vallen onder het criterium PEP personen (political exposed people). Het zou gaan om zeer invloedrijke personen in de omgeving van Chavez.
Er zijn meerdere linken dat het ook gaat om leger-personeel, figuren uit de regering en dus de PEP personen. Ik mag dan wel zo vrij zijn met de woorden van deze krant dat het gaat om familie van Chavez. Uiteraard krijgt dit een hele flinke staart.
Zullen de chavista´s zich hier iets van aantrekken, of doen ze wederom blinde mannetje!!


De uitspraak van Chavez spreekt voor zichzelf met de opmerking ¨Wij zijn niet de as van het kwaad, Wij zijn de as van hoop en vrede¨ in het bijzijn van zijn vriend en dictator Ahmadinejad.

Chavez weet exact wat hij aan het doen is. Hij weet dat deze uitspraak van Ronald Reagan de landen treft waar geen democratie heerst en leeft van het terrorisme, aanslagen wereldwijd, onderdrukking en de honger heeft voor een wereldwijde overheersing.
Waarom zou je anders dit aanhalen. En Chavez stapt vrijwillig in het selecte groepje van terroristen staten naar binnen (de achterkant van de maatschappij).

De wens van elke dictator is het hebben en als je over macht en afschrikking praat willen ze atoomwapens hebben. Net als Iran wil Chavez een rookgordijn opgooien om te praten over nucleaire energie. Iran wil Venezuela helpen met de kennis die zij hebben over de nucleaire energie. Dat rookgordijn moet dan verhullen dat er dan wapens gemaakt kunnen worden die ook bekend staat onder de naam Atoombom.
Chavez is net zo betrouwbaar als Kim van Noord Korea of Ahmedinejad van Iran.
Het is niet voor niets dat Iran nu door Amerika op de vingers wordt getikt over hun nucleaire activiteiten. Het land met het regime is niet te vertrouwen en Chavez stapt zonder aarzelingen deze wereld in.

Met de nieuwe alliantie die Chavez sloot met Ahmedinejad om nog harder te reageren tegen het rijke westen en om nog sterker het socialisme, communisme uit te breiden, omdat er in zijn ogen een nieuwe wereldorde moet komen. Zijn bolivariaanse revolutie moet hoop en vrede en gelijkheid in de wereld brengen.

Hoeveel bewijs moet er nog nodig zijn, wat moet er nog meer gebeuren of beter, wat willen de wereldleiders nu zien als bewijs om Chavez eens op de juiste manier aan te pakken. Wanneer schrijven de kranten nu eens de waarheid!!
Het kan toch niet zo maar zijn dat iedereen toevallig de andere kant op kijkt als Chavez met zijn idioterie de wereldvrede in gevaar brengt.

Groet
Alpha

Blogarchief