Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 3 september 2009

Derde en laatste update ¨No Mas Chavez¨

Er waren wat misverstanden over waar de ¨No Mas Chavez¨ nu werd gehouden in Nederland.

De vergunning voor een demonstratie in Den Haag om deze voor de Ambassade te houden was te laat aangevraagd. Zoiets moet 14 dagen van te voren worden aangevraagd. De demonstratie werd in een kortere tijd georganiseerd. Helaas ontstond hierdoor wat onduidelijkheden.

Dit is het laatste wat ik heb doorgekregen en volgens de organisatie staat dit 100% vast!!

De ¨No Mas Chavez¨ word om 12.00 uur gehouden op het Museumplein. Verzamelpunt is dat langwerpige vijver recht tegenover het rijksmuseum. Het Museumplein ligt aan de achterkant van het Rijksmuseum.

Er zijn drie mogelijkheden om ergens uit te stappen met de tram. Dat is het Leidseplein men loopt langs de Heinekenhoek rechtdoor tot de eerste brug aan de rechterkant onder het Rijksmuseum door en dan kan het niet meer missen Looptijd ongeveer een minuut of 8.

Of men neemt de tram naar het Vincent v. Gogh museum aan de achterkant van het museum ligt het museumplein, looptijd nog geen minuut.

Of men neemt de tram naar het concertgebouw aan de voorkant van het concertgebouw zie je het rijksmuseum. looptijd anderhalve minuut.

Het parkeren is nogal prijzig in het Centrum en loopt op tot 10 Euro per uur. Er zijn verschillende oplossingen om dit te omzeilen.

In Amsterdam Noord kan men nog gratis parkeren. Het winkelcentrum Boven ´t IJ is een uitstekende plek met veel bussen naar het Centraal station. Parkeren daar kost 90 cent per uur, maar op de waddenweg en meeuwenlaan en ik dacht op het IJplein kan men nog gratis parkeren, vermoedelijk ook nog bij het winkelcentrum in het plan van Gool ´t hoog en ´t laag. Bustijd ongeveer 6 a 7 minuten (dacht bus 32 en 33) Ga niet zeggen ik ga even lopen want er mogen geen voetgangers door de IJ tunnel. Hierna de tram vanaf het centraal naar leidseplein tram 5, 7, 10 maar vraag deze voor de zekerheid even na, ongeveer 10 a 15 minuten ligt eraan hoe druk het is. Welke er direct naar het Museumplein vertrekt weet ik niet uit mijn hoofd.

Een andere mogelijkheid is om de auto buiten Amsterdam te parkeren. Het ligt er natuurlijk aan waar je vandaan komt. Weesp op het Station en Diemen bieden gratis parkeren aan of op het station of op de openbare weg. Men neemt de trein naar het Muiderpoort station of Amstelstation en vandaar naar het concertgebouw of Vincent v. Gogh museum. Het is ook mogelijk om met de trein eerst naar het Centraal station te reizen, maar duurt aanzienlijk langer.

Op dit webadres van het vervoersbedrijf van Amsterdam kan men zien welke tram of bussen er rijden en er zijn gedetailleerde kaarten.

Ik wens degene die gaan een leuke dag, maak er een klein feestje van. De indruk die men moet krijgen is dat het serieus is maar laat zien dat de oppositie gewoon een geweldig volk is.

Als er foto´s zijn gemaakt wil ik die wel op het blog zetten.


Groet
Alpha

Blogarchief