Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 8 september 2009

Premiere van South of the Border van ¨Usefull Idiot¨ Oliver Stone

Premiere ¨South of the Border¨ in Venetië, een film over Zuid Amerika met de revolutie van Dictator Chavez, gemaakt door de nuttige idioot Oliver Stone.

Wie is nu eigenlijk Oliver Stone? Het was een persoon die zich vrijwillig heeft aangemeld voor de oorlog in Vietnam (15 maanden). Het is dus een oud militair met onderscheidingen vanwege het gewond raken in de Vietnam oorlog. Een kogel in zijn nek, met de verschrikkingen van Vietnam hebben hem nooit meer helder doen nadenken. Zoals vele oud Vietnam veteranen verloor hij het overzicht wat goed en wat slecht was. Hij maakte faam met oa de film ¨Platoon¨ over de oorlog in Vietnam puttend uit zijn ervaring, in totaal drie films 1986 1989 en 1993 (Trilogy) over Vietnam en in 1978 de film Midnight Express.
Scarface 1983 was ook een film van Stone die ook gebaseerd was op het cocaine gebruik van Stone!! In latere films werden ook de paddenstoelen gebruikt in een film en ja wederom uit zijn ervaringen.
Stone werd opgepakt en hij bekende schuldig te zijn en kreeg een rehabilitatie programma voorgeschoteld. Op 27 mei 2005 werd Stone opnieuw gearresteerd met een klein beetje marihuana. Het is geen verwondering dat Stone ook Stoned word genoemd. Hij is dus in goede handen bij Chavez. En niet alleen bij Chavez. Stoned is één van de nuttige idioten die met zijn naam en faam Castro, Ahmadinejad en Chavez willen steunen. Oliver Stone wil ook een film maken over Ahmadinejad en Iran.
Een andere film is de Comandante 2003 over Castro, welke nog steeds niet is uitgebracht in Amerika. Vanwege het feit dat kapers op een Cubaanse boot naar Amerika wilden. Ze werden later geëxecuteerd en er was een sterk protest in Miami van Cubanen. HBO voorzag een debacle en grote onkosten bij het uitbrengen van de film. Hierdoor is de film nooit uitgebracht, deze is alleen te zien op een DVD geimporteerd vanuit Engeland.

Meer recent is dat Oliver Stone naar Colombia ging met Chavez om de vrijlating te filmen van gegijzelden van de FARC. Ook was er sprake van dat de ¨betrouwbare¨ FARC verzekerde dat het jongetje Manuel werd vrijgelaten. Na wat dagen in de jungle wachten van Chavez en Stone kwam het bericht dat er geen Manuel was. Het jongetje was al jaren geleden voor dood achtergelaten, was verzorgd en grootgebracht in vrijheid. Tot nu toe geeft hij de schuld aan Colombia en Amerika dat er geen gegijzelde werden vrijgelaten.

Het heden leert ons dat Oliver Stone ondanks zijn films over gerechtigdheid, verschrikking van oorlogen, drugs gebruik, misdaad etc.. er zelf geen donder van opgestoken heeft.
Chavez zou zo 11 Vietnams beginnen, Chavez wil niet meewerken met de DEA om het drugstransport door Venezuela te stoppen, steeds meer politieke gevangen, machtsmisbruik van Chavez in eigen land, het sluiten van kranten radio stations en TV zenders, de moorden van het Duo Castro en Che en dat allemaal in de naam van het communisme en socialisme.
klik voor vergroting op foto
Wat uitspraken opgetekend uit de mond van O. Stone van de laatste dagen, tijdens de première van zijn laatste film, ¨South of the Border¨.

De koning van Spanje moet zijn mond eens houden en meer luisteren naar Chavez!
Als je de mond niet snoert van Chavez dan brabbelt hij dagen achter elkaar vol met onzin.

Er zouden 10 tallen Chavezies in de wereld moeten zijn.
Welja nog zo´n 100 dictators erbij. Verdere uitleg niet nodig!

Chavez is een leider die waarmaakt met wat hij zegt!!
Deze opmerking slaat net als de andere, kant nog wal!
Waar zijn de huizen! Waar is er verbetering in de gezondheidszorg, waar zijn de nieuwe wegen. Waar is de vrije meningsuiting gebleven, waarom politieke gevangenen, waar is het veiliger geworden. Oliverrrrrrr ik kan nog wel tig dingen opnoemen.

Volgens hem schrijft 80 a 90 procent van de media tegen Chavez.
Dit is maar hoe je het bekijkt.
De media is vrijwel in handen van Chavez, maar laten we eens coulant doen ten opzichte van Stone. Laten we gewoon coulant zijn en zeggen 50% om 50% dan maak ik met dit coulante gebaar duidelijk dat het nooit 80 a 90 % kan zijn. Er is op het gebied van TV maar 1 zender die de waarheid brengt. De rest staat onder het regime en brengt 24 uur fabeltjes. RCTV geeft met de twee uur per dag weinig nieuws, de rest zijn soaps met wat ze uitzenden.

Zijn films vertelde ons toen iets en nu eigenlijk nog meer. Stone doet het alleen voor geld en aanzien, met andere woorden het is een grote kapitalist en een verschrikkelijke hypocriet. Die echt wel last heeft van een oorlogsyndroom en de waarheid niet meer helemaal ziet.

Wel aardig om te vermelden is dat de titel ¨South of the Border¨een werktitel is van een film die in 2008 is uitgebracht. Over een chihuahua
Bij deze een link, klik op Walt Disney studios, en niet op Chavez, een nieuwe webpage opent zich, even iets naar beneden scrollen. En zie South of the Border gaat over een chihuahua. Het is net of Chavez en Ahmadinejad verliefd naast elkaar zitten.

Groet
Alpha

Blogarchief