Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 19 september 2009

Rijk door corruptie, de chavista maffia

Vandaag las ik een artikel van de enorm goed op de hoogte zijnde Caracas Gringo.
Ik werd werkelijk zo´n beetje uit mijn stoel geblazen van zijn artikel. Het artikel gaat over de georganiseerde misdaad van de regering. Alles tot in de details uitgewerkt, zoals we alleen van de Caracas Gringo kunnen verwachten. Alleen denk ik dat hij zichzelf overtrof om tot in diepe details te treden. Het artikel laat niets aan de verwachting over en legt bloot wat vele wisten of vermoedde. Een artikel wat de maffia praktijken in enge details blootlegt van het regime Chavez.
Het is een vrij lang artikel in het Engels, maar voor degene die meer willen weten hoe dit corrupte regime werkt is het een onweerstaanbare must om het te lezen.
Ik kan met een gerust hart zeggen dat dit artikel één van de beste artikelen is, wat ik dit jaar gelezen heb. Lees en huiver op Caracas Gringo.

Groet
Alpha

Blogarchief