Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 17 september 2009

Tareck steekt Chacin naar de kroon, moorden in Venezuela met 47% afgenomen en Caracas en Isla Margarita meest gevaarlijke bestemmng in de wereld

De taliban van Venezuela, minister van justitie Tareck el Aissami, solliciteert voor de benaming Taaie Salami. We kunnen duidelijk zien dat de man een opleiding heeft gehad als tweede man achter ex minister Chacin. Dat heerschap was een brok ellende met leugens over de veiligheid die werkelijke grensde aan het ongelooflijke. Maar Salami doet een geweldige poging. en ik verkeren hem dat als hij zo doorgaat hij zijn meester overtreft.
Hij komt met de mededeling dat dat de moorden in Venezuela zijn gereduceerd met 47% !!!! En dat de meeting wel prematuur is,maar wel een goed resultaat. ehhh.. goed resultaat en prematuur???? Het doet me denken aan een kunstmatige bevruchting (KI) Het zaadje heeft contact met het eitje het is ingebracht maar het is nog prematuur.
Ik denk dat Salami nog een beetje prematuur is.
Hoe kan je dit als minister nu naar buiten brengen, je maakt jezelf en je regering onsterfelijk belachelijk.
Vorig jaar waren er 14.668 moorden (het kan iets meer zijn of iets minder). Eind juni stond de teller al op bijna 7.000 moorden.
Laten we voor het gemak even 15.000 moorden nemen en 50%!!!! minder moorden. Dan zouden er volgens Salami voor dit jaar 7.500 moorden worden gepleegd.
Dus de rest van het jaar dus 6 maanden lang, maar 500 moorden.
De speciale prijs gaat voor dit jaar naar Tareck el Aissami en deze is op de achtste dag van de week gratis naar de Efteling en ik betaal.

We zullen Tareckje nog maar even verder de put in helpen. Er is een onderzoek geweest en Caracas en Isla Margarita staan bij de eerste 5 op de ranglijst als meest gevaarlijke bestemming
ter wereld
.


Groet
Alpha

Blogarchief