Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 4 september 2009

Wereldwijde Demonstratie ¨NO MAS CHAVEZ¨ Tenerife

Vandaag was het dus de dag dat er wereldwijd een demonstratie werd gehouden tegen dictator H. Chavez. De man die ook steeds meer internationaal gezien wordt als een dictator met clowneske opmerkingen en niet eens meer serieus wordt genomen. De wereldwijde protestactie is ook een flinke steun voor de bevolking en de oppositie in Venezuela. Met dit protest kunnen de Venezolanen en de oppositie in Venezuela ook zien dat ze niet alleen staan en dat er zelfs buiten de landgrenzen geprotesteerd wordt tegen dictator Chavez welke zijn eigen volk gewoon onderdrukt.

Hier op Tenerife was er dus ook een demonstratie. Het viel mij echt mee hoeveel Venezolanen zich hadden verzameld op een doordeweekse werkdag en in een vakantieperiode waar veel mensen toch erop uit trekken of wellicht naar familie gaan in Venezuela. Een kleine schatting was dat er toch wel snel 200 man waren op een gegeven moment en dat voor een klein eilandje.
Ook de plaatselijke pers was er aanwezig en er werden zelfs opnames gemaakt.
De sfeer was uitermate gezellig en de politie had gewoon een heerlijk uitje en maakten zich meer druk om een schaduwplek te zoeken dan zich te bekommeren om de demonstranten. Er werd gezongen en er waren verschillende kreten in koor te horen dat Chavez nu maar eens verdwijnen moest en dat ze genoeg van hem hebben.
Tot zover mijn relaas en misschien dat verschillende foto´s het gevoel over kunnen brengen.

Klik op Foto voor vergroting


Blogarchief