Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 21 september 2009

Worden er binnenkort PSUV folders over het Venezolaanse regime uitgedeeld op de Dam?

Als het aan Chavez ligt kom er een nieuwe wereldorde. Alle huidige systemen deugen niet er is maar één nieuw systeem en dat is zijn 21ste eeuwse socialistische communistische systeem.
Vooral het kapitalistische imperialistische systeem moet op de helling volgens hem. Wanneer we zien hoe hij de democratie en vrije ondernemerschap verbied, vrijwel alles nationaliseert en er een dictatoriaal en een zeer oneconomisch bewind voert, houdt het in dat de nieuwe wereld eruit moet gaan zien zo als het was rond de middeleeuwen.

Dat Chavez zichzelf als keizer Hugo de eerste wil uitroepen in Venezuela is al erg genoeg, maar de tijd van de Romeinen zijn we toch wel hopelijk voorbij. Er waren vroeger meer van deze gruwelijke idioten in de wereld en de laatste die een Germaans Rijk wilde stichten heeft de wereld in dood en verderf gestort voor meer dan 5 jaar. Ik zeg niet dat Chavez van de wereld één natie wil maken en dat hij als enigste president de wereld wil gaan regeren, maar wel graag in de geschiedenis boekjes komt als de man die de wereld heeft veranderd.

Chavez is van plan om zijn revolutie uit te breiden en zich niet te beperken tot zijn landsgrenzen of continent. Er worden speciale PSUV patrouilles opgericht die het woord van Chavez gaan verspreiden in de wereld. Deze PSUV patrouille zal worden opgestart in Cuba en dan later wereldwijd. Er was al sprake van dat de PSUV een bases zou krijgen in Colombia.
We praten nu niet over een verboden religie, maar meer van een absurde poging om regeringen omver te werpen. Het klinkt als klinkklare nonsens, maar is dit ook zo, zijn het nonsens.
We hebben in Latijns Amerika nu al landen genoeg die als voorbeeld kunnen dienen om deze nonsens in één klap in een hoek te kunnen gooien. De ALBA is een initiatief van H. Chavez. En al deze landen zijn nu overgegaan op dezelfde 21ste eeuwse revolutie.


Wanneer we buiten de ALBA landen om, welke nu al bestaan uit 9 landen. De bemiddeling met enorme geldbedragen van Chavez aan andere linkse regeringsleiders om hun steun te kunnen uitbreiden in eigen land. De cadeautjes aan deze landen van Chavez en we praten over miljarden dollars, zodat Chavez ook al support krijgt in andere landen. En deze supporters stemmen op de linkse leiders in hun land.
Wanneer we de vrienden nemen van Chavez, welke allemaal een dictatoriaal bewind voeren in hun land, het ene land iets meer dan het andere.
Landen zoals Wit-Rusland, Libië, Iran, Zimbabwe, Syrië, Rusland, Noord-Korea, China.
We nemen even de andere vrienden van Chavez erbij De FARC, De Hezbollah/Palestijnen, Al Qaida, ETA en welke graag zien dat de wereld veranderd. Wie praat er dan nog over nonsens.

We weten ook dat Chavez samen met Ahmadinejad van Iran een alliantie sloot om nog harder tegen het rijke westen te kunnen optreden. Ook heeft Chavez het plan om snel te beginnen met nucleaire energie, geholpen door Iran en Rusland. We nemen ook nog maar even mee de enorme uitgaves van Chavez voor militaire wapens, welke geen defensieve taak hebben, maar meer aanval materiaal is en het plaatje is rond.

Wanneer regeringen niet ingrijpen in deze abnormale expansie drift van Chavez, dan kan het zo maar gebeuren dat er midden op de Dam of in Berlijn onder de Brandenburger Tor, ineens een PSUV stalletje staat met info over de geweldige 21ste eeuwse revolutie van Chavez. Welke uitsluitend bestaat uit leugens en niet waargemaakte beloftes.

Ergens is en zijn de regeringen al laks, want als we de Circulo Bolivariano nemen zitten er al overal op de wereld dependances van Chavez, om dan de PSUV patrouilles onderdak te geven wordt niet moeilijk. En het zijn niet alleen feestdagen die ze organiseren. Ook struinen ze het web af om te zien of er ergens de ¨naakte¨ waarheid wordt geschreven over Chavez, waarna ze met onzin verhalen en leugens proberen om alles wat krom is recht te schrijven en ook ik als blogger heb meerdere malen last van deze idioten.
Buiten het feit dat deze rojo rojito´s van Chaves hiervoor betaald krijgen dienen ze ook ervoor te zorgen dat demonstraties verstoord worden en met een PSUV bases zouden we bij een demonstratie wel eens dezelfde taferelen kunnen gaan zien wat momenteel geen vreemd iets is in Venezuela, namelijk enorme rellen uitgelokt door chavista´s.
Met de laatste ¨No Mas Chavez¨ was het raak in Colombia, Honduras en in België. Rellen en vechtpartijen (laffe aanvallen) door Chavista´s gepleegd. Heerlijk flink uithalen tegen demonstranten die zich niet kunnen verweren, kinderen, studenten en gepensioneerde.

De meeste Nederlanders en Europeanen zien Latijns - Amerika en alles wat daar gebeurd als een soort van ¨ver-weg-van-mijn-bed-show¨. Dat dachten de meeste ook van Hitler.


groet
Alpha

Blogarchief