Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 7 oktober 2009

Chavez: er zijn geen verlaten klinieken en tovert ineens 19.858 dokters terug

Het is een missie mirakel. Vandaag in de krant dat de 2000 klinieken niet in een hopeloze situatie of kritieke toestand zijn verlaten.

Vandaag vond Chavez dat er alleen een ¨peertje¨ hier en daar in zo´n kliniek gezet moest worden voor het noodzakelijke licht in deze klinieken en misschien een airco´tje dan kunnen de klinieken zo weer aan de gang.
En hij heeft de dokters gevonden!! Waren er eerst nog volgens officiële regeringscijfers zo´n 10.000 Cubaanse artsen aan de gang in Venezuela, nu volgens Chavez zijn er momenteel 29.858 dokters werkzaam in Venezuela. Waar hij de 19.858 dokters ineens in een paar dagen vandaan haalt, geeeen ideeee! Het zal wel passen in zijn 21ste eeuwse revolutionaire leugens.
Als de dokters er al waren, waarom dan ineens heftige besluiten nemen en Fidel met spoed vragen om nog wat slaven te sturen, in totaal wil hij er 2000 van deze verpleeghulpen erbij hebben.
Waarom de woorden ineens inslikken die hij zelf had uitgesproken over de slechte toestanden en de verlaten 2000 klinieken. (Volgens medische experts gaat het trouwens over 6000 klinieken.) En dat het aantal dokters weer nodig aangevuld moesten worden.
Waarom de schuld op de ministers schuiven, waarom dan nieuw leven blazen in de missie?

Volgens de Chavez vandaag (We moeten voorzichtig worden, want morgen zegt hij weer iets anders) komen de nieuwe dokters binnenkort om te bouwen aan een nieuwe vorm van Barrio Adentro.

Tja...... ik blijf erbij, waarom als het vroeger ook al gewoon open was met zo´n 30.000 dokters en volgens alle ministers en dictator Chavez perfect functioneerde, waarom dan nu ineens een nieuwe lichtingen van Cubaanse dokters. Waarom eerst de ministers de schuld geven en dan ook zelf erkennen dat het totaal niet werkte en dat er 2000 klinieken verlaten waren. En nu ineens alles ontkennen!!!
Deze Bolivariaanse revolutie met de psychisch gestoorde dictator Chavez is niet meer te volgen.

Hoe deze ¨crab¨ weer wordt geslikt door de achterban van Chavez blijft voor mij een raadsel. In nog geen 36 uur spijkert de man zijn woorden bij met een draai van 180 graden.

Yo no soy tonto!!!!


Groet
Alpha