Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 26 oktober 2009

Communistisch douchen en regen maken

Na 14 dagen eindelijk weer eens wat schrijven. En ik zal ongetwijfeld wel wat idioterie gemist hebben van dictator snuf en zijn schaapachtige muppets. Wanneer je de kranten weer eens openslaat in Venezuela dan heb je echt niet het gevoel dat je iets gemist hebt. De kranten staan gewoon vol met idioterie van Chavez.

Zoals het communistisch douchen wat niet langer mag duren dan 3 minuten en niet wachten tot het water op temperatuur komt, 1 minuut om je af te spoelen, 1 minuutje om in te zepen en daarna 1 minuut om het zeep af te spoelen en niet zingen, want dan duurt het langer. De rijken krijgen de schuld van het water tekort en hij gebruikt zelfs de woorden diefstal van water. Er komt geen moment bij de man op dat hij en alleen hij de hoofdschuldige is van het tekort. Geen stuiver geeft de man uit voor onderhoud, veel liever koopt hij speelgoed voor het leger of sponsort hij zijn misdadige vriendjes, of geeft hij zelfs wapens weg aan Bolivia, bestemd voor de politie. Nu zal deze 280.000 dollar niet direct de leed wegnemen van het tekort aan water. Het is alleen jammer dat dictator Chavez dit constant doet en voor allerlei andere landen wel geld over heeft.
De clip van het communistisch douchen.Zelfs de natuur krijgt de schuld van het tekort aan water en Chavez heeft het lumineuze idee geopperd om dan zelf maar voor regen te zorgen. Nu niet denken dat Chavez met zijn kabinet ergens een regendans gaan uitvoeren boven op het dak van Miraflores of dat er indianen uit de amazone overgevlogen worden voor een regendans. Nu zou het gezicht van de net vrijgelaten Lina Ron of miss Flores niet echt helpen om regen te maken, de regen zou omhoog druppelen i.p.v. naar beneden. Nee, Chavez komt op de proppen met een vliegtuig die licht afschiet op de wolken en dan gaat het regenen. Dus moeten we maar een vliegtuig aanschaffen zegt de man.
clip.


Nu is het wel mogelijk bij mijn weten om met chemische poeder welke uitgestrooid wordt over de wolken, om regen te maken. Maar het is van de zotte om in elf jaar niet iets te creëren waardoor water verzekerd is. Enorme rivieren zoals de Orinoco zou hiervoor geschikt zijn en zelfs zeewater kan geschikt gemaakt worden voor drinkwater. Maar ja .... dit kost geld en dan kan je geen sinterklaas spelen voor je vriendjes of leuke feestjes houden, bijvoorbeeld in Venetië.
Zie hier hoe zo´n ¨Useful Idiot Michael Moore in geuren en kleuren kan vertellen hoe Chavez feest vierde in Venetië


Alpha