Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 22 november 2009

Chavez gaat lekker los op een socialistische bijeenkomst

Chavez heeft weer eens lekker zijn hart op gehaald tijdens een party waar 150 gasten zaten uit linkse partijen uit 40 landen.

Op deze knalgezellige socialistische bijeenkomst waar de gasten het niet op water en crackers moesten doen, kwam dictator heerlijk uit de hoek knallen. Het water en crackers gedoe is voor het gepeupel.

Gedreven door zijn nederlaag ruim een jaar geleden met de FARC moest hij wat rechtzetten.
Chavez was diep in onderhandeling met de Franse president Sarkozy om Ilich Ramírez Sánchez alias ¨Carlos¨ alias ¨De Jakhals¨ los te peuteren uit de gevangenis. Een ruil met de toenmalige Betancourt, gevangene van de FARC was als ruilobject bedacht. Als vast maatje van de FARC kon Chavez wel iets doen. Helaas kwam daar die verdomde Uribe ineens uit de hoek knallen met operatie Schaakmat en Betancourt was één van de bevrijdde personen uit de hand van de FARC.
Weg deal om de neef van de huidige PDVSA president Ramirez los te peuteren.
Ook de deal van 500 gevangene als losgeld in de gevangenis van Colombia ging toen even niet door.
Hierdoor kwam er een nieuw idee los in de bovenkamer van Chavez en tussen ultra linkse medestanders was het een leuk gezellig gesprekje om dit op te voeren. Volgens H. Chavez zat Ilich Ramírez Sánchez onterecht in de gevangenis van Frankrijk. Het is/was een revolutionaire vechter en is door de geheime dienst van Frankrijk verdoofd en met een zak over zijn kop ontvoerd en berecht in Frankrijk. Volgens Chavez is de Jakhals onterecht veroordeeld tot levenslang.
In het standpunt van Chavez kan ik wel inkomen, als moordenaar en crimineel en met vriendjes die allemaal crimineel zijn is het logisch dat hij zegt dat ¨de Jakhals¨ onterecht is veroordeeld.

Chavez zei ook nog dat het hem helemaal niet uitmaakt wat Europa zal zeggen over zijn woorden over ¨Carlos¨. Note als deze link niet werkt, laat het me weten, dan kopieer ik deze en zet het bij de comments.

Ik heb eens gekeken naar wat het neefje van de PDVSA president heeft uitgevreten. Een betere Curriculum vitae als crimineel kan je onmogelijk krijgen. Ik dacht nog eerst die paar moorden en wat bomaanslagen die vermeld ik even, maar het is een hele waslijst. Zelfs in de Nederlandse versie is het vrij compleet.

Nu is dit natuurlijk al vrij schaamteloos als je een moordenaar vrij wilt hebben, maar Chavez is nog niet klaar om criminelen te zuiveren.
Ook werden onder andere Mugabe uit Zimbabwe, Ahmadinejad van Iran geprezen.

En het volgende ideaal van Chavez kwam uit Uganda in de persoon van Idi Amin Dada. Hij zei het volgende over Idi Amin. ¨Ik dacht dat het een kannibaal was.... ik weet het niet, misschien was het een groot nationalist, een patriot¨. We laten dit maar even bezinken en we denken er maar heel stilletjes over. Je zal maar Venezolaan zijn en dan rojo rojit en achter Chavez staan, het is om je dood te schamen, dat je zo´n hersenloos individu steunt.
Functionarissen uit Uganda hebben al gereageerd op de uitlatingen van Chavez. Europa laat hem koud, maar we zullen zien of Afrika hem ook koud laat. De functionarissen uit Uganda zijn behoorlijk pissig op Chavez. Ze zeggen niet of er nog acties worden genomen tegen Venezuela. Er is geen ambassade in Uganda, want met zo´n oerdomme opmerking was onherroepelijk de ambassadeur op het matje geroepen.

Groet
Alpha

Blogarchief