Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 30 november 2009

Chavez met zijn verstopte airco´s

Ehh.... hoe zat het al weer met de elektriciteit in Venezuela?

De oproepen van de dictator;
Er is niet genoeg vermogen om elektriciteit op te wekken dus, zaklamp mee naar het toilet, geen sportevenementen in de avond met verlichting, geen kerstverlichting die de hele avond aan is, geen luxe welke veel stroom verbruikt, een verbod op import van airco´s, airco gebruik aan banden gelegd voor shoppingmalls.

Deze foto gaf een paar weken veel ophef.Maar Chavez dacht slim te zijn. Dus afgelopen zondag op een genationaliseerde boerderij in Lara een alo Presidente.
De airco´s verpakt in houten kistjes!!De dictator moet koel blijven, de rest mag weg zweten en het is hem een zorg dat hele steden tientallen keren per dag de stroom uitvalt. Wat maakt dat nu uit zal hij denken.

Het is zelfs zo erg dat het personeel van de ziekenhuizen hun patiënten moeten verzorgen met het licht van hun mobieltje!!
Klik op foto voor artikel

Groet
Alpha

Blogarchief