Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 5 november 2009

Chavez steunt ortega met 7 Miljard dollar en de Venezolaan zit straks in het donker

Het doet toch wel zeer als ik lees dat de president van Nicaragua een financieel steuntje heeft gekregen van omgerekend 7 miljard dollar in twee jaar tijd. In Nicaragua zit dankzij de dictator Chavez, Ortega in een makkelijke stoel en kan hij met zijn pas gewijzigde grondwet opnieuw aanblijven als president met de volgende verkiezingen.

De Venezolaan zit momenteel met rantsoenen met het water en elektriciteit en tekort aan verschillende levensmiddelen en dan lees je dat een pedofiel in het zadel blijft zitten met het geld van de Venezolaan.
Hoe zou het land eruit gezien hebben zonder Chavez en als het geld besteed was voor de Venezolaan en het land. Het is nu naar buiten gekomen hoeveel Ortega gekregen heeft. Tel het eens op bij de bedragen die Chavez weggegeven heeft aan steun voor andere presidenten. we moeten dan denken aan Morales van Bolivia, Corea van Ecuador de Kirchners van Argentinie en de janjurk uit Iran. vergeet niet de FARc en de Hezbollah, Zelaya van Honduras en nog wat idioten.groet
Alpha

Blogarchief