Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 27 november 2009

Nescafe billboard

Omdat er geen problemen zijn in Venezuela, is het regime opzoek naar buitenissige objecten.
Ze hebben gewoon tijd over in het perfect reilen en zeilen van de staat. Vergeten zijn de slecht onderhouden wegen, de records aan moorden, de belabberde staat van het waternet en elektriciteit. Vergeten zijn de weerbarstige en onnavolgbare uitspraken van dictatortje Chavez over een voorbereiding van een oorlog met buurland Colombia. De stagflatie bestaat ook niet in Chavez land en als je dit allemaal vergeet dan ga je zoeken en loop je als gefrustreerde chavista de billboards maar eens te bekijken. Het voordeel is als je omhoog kijkt dat je niet de belabberde staat van de wegen ziet.
Tja en dan valt je oog op een Nescafe koffiekop. Te groot zegt het sijpelende water wat door zijn grijze cellen stoomt, kapitalistisch groot krijgt hij door bij de laatste druppels.
Bezuinigen..... galmt er door zijn rojo hersens, dit kan niet dreunt een deuntje tussen zijn oortjes. Gevaarlijk weerkaatst het bij de echo tussen zijn voorhoofd en achterhoofd, terwijl er verderop schoten klinken van de zoveelste moord in Caracas.

Waarschijnlijk door het gebrek aan en koffie, water en de elektriciteit is het grote kopje van Nescafe opgevallen en het mag dan wel een rood kopje zijn maar dit is misbruik van een kapitalistische onderneming met het rood van het regime.
Dus moet er een billboard verwijderd worden.

Vele denken die Alpha heeft even te veel Nescafe op, maar niets is minder waar. Het billboard moet weg.

Foto billboard


In de tijden van 3 minuten douchen, geen airco en het niet aandoen van het licht als je ´s nachts naar het toilet moet. Chavez had opgeroepen om ´s nachts met een zaklantaarn naar de wc te gaan En met twee halve kalabassen kan je je met gemak wassen, was zijn laatste slogan.

Nu is de vraag natuurlijk wat er zou kunnen komen op de plek van het kopje.
Op internet en facebook hebben ze de oplossing gevonden. Ben eigenlijk wel jaloers dat ik het niet bedacht heb, maar wil jullie wel even mee laten genieten.
Groet
Alpha

Blogarchief