Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 6 november 2009

Nieuwe minister van energie steelt elektriciteit

Als er iets is wat je een chavista niet hoeft te leren als deze in de regering komt is het wel het stelen.
Het schijnt gewoon een soort ¨pre¨ te zijn als je deze ¨criminele art¨ beheerst.

De zittende regerende criminelen doen het anders en storten gewoon geld op hun rekening en zorgen dat de familie en vrienden ook met volle beurzen en goed betaalde baantjes gesetteld raken.

Maar als je net begint dan is de beurs nog niet zo gevuld en moet je op domme slinkse wijze zorgen dat je toch mee kan komen met de nieuwe rijken uit het kabinet van Chavez.
Het domme is dat hij zich zo makkelijk laat pakken, maar de intelligentie van vele chavista´s is nu niet echt geweldig.
Hij kijkt trouwens op deze foto of het ¨licht¨ uit zijn ogen is geslagen.


Nog net geen twee weken nieuw als minister van Energie Angel Rodriguez en hij laat al zien dat hij kan stelen. Nu was Chavez van mening dat het water en de elektriciteit door de rijke middenstanders van Venezuela werd gestolen. Hoe zou Chavez reageren als hij ziet dat zijn nieuwe minister van Energie de elektriciteit steelt.


Bron: Noticias24

Groet
Alpha

Blogarchief