Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 13 december 2009

Chavista´s met een license to kill.

Ik heb in de loop der jaren al heel wat onzin gezien en gehoord. Chavista´s die vrijgesproken worden na een criminele actie en onschuldigen die met vervalste bewijzen worden opgesloten.
De regering doet er alles aan om de achterban, de chavista´s dus, om deze zo veel mogelijk uit de wind te houden. Een Lina Ron loopt ook weer heerlijk vrij op straat na haar aanval met bommen op het televisie station Globovision. Terwijl er video beelden zijn van haar dat ze een aanval pleegt.

Vandaag las ik een artikel, wat ging over de moord op de student Ramirez Bello en hoe de PSUV dacht over deze moord. De PSUV, dat is de politieke partij van de Chavista´s.
De PSUV had het dus over de schietpartij waar een chavista in een hinderlaag lag en een student doodschoot. Wat wil nu het geval de regionale leiders en afgevaardigden van de PSUV wil hebben dat de schuldige voor de moord op Jezus Eduardo Ramirez Bello vrij wordt gesproken.
En nu komt het, volgens deze chavista´s zag Ramirez Bello de kogel aankomen en in plaats van deze te ontwijken duwde deze zijn hoofd in de baan van de kogel en dus moet de schuldige worden vrijgesproken.

Te zot voor woorden, maar alles schijnt te kunnen in Chavezland.
Stel dat de regionale PSUV leiders gehoor krijgen en de antisociaal wordt vrijgelaten, dan zou het betekenen dat iedere chavista gewoon kan moorden. Voor de rechtbank zeggen ze dan, ¨meneer de rechter, hij sprong in de baan van de kogel, ik kan er niets aan doen¨.
Het zou wat zijn zeg.... chavista´s met een license to kill.

groet
Alpha

Blogarchief