Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 5 december 2009

Franklin Brito heeft gewonnen

Franklin Brito heeft gewonnen en dit is zeer opmerkelijk te noemen.
Zijn eerder ingezette hongerstaking, 154 dagen geleden is ten einde.

Het regime heeft na een onderhandeling van een paar uur met hem, uiteindelijk toegegeven en zal hem alles teruggeven wat van hem was.

Franklin is opgenomen in het ziekenhuis en ligt op de intensive care. Het had ook niet veel langer moeten duren, want zijn gezondheid was echt in een kritieke fase.

De regering heeft ook toegezegd dat Franklin gerehabiliteerd wordt en dat hij een vergoeding krijgt. Ook de ziekenhuis opname wordt door het regime vergoed.

Je vraagt je alleen af, waarom heeft dit allemaal zo lang moeten duren. In totaal duurde zijn strijd tegen dit regime 7 jaar. Er wordt wel gevreesd dat de hongerstaking het lichaam van Franklin zo heeft aangetast dat hij niet de oude Franklin meer wordt.groet
Alpha

Blogarchief