Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 13 december 2009

Franklin Brito ¨ontvoerd¨ door politie bij hervatten hongerstaking

Franklin Brito tegen zijn wil weggevoerd door de Metropiltan (politie van Caracas). Brito was wederom in hongerstaking gegaan, omdat de regering niet zijn beloftes nakwam.

Op zaterdag 12-12-2009 heeft F. Brito zijn hongerstaking vervolgd voor de OAS. Later op de dag kreeg zijn vrouw een anonieme telefonische tip dat ze haar man zullen weghalen.

Doordat ze de media heeft gewaarschuwd zijn er opnames van de ¨ontvoering¨ van haar man.
Er wordt gezegd dat Franklin Brito naar een militair ziekenhuis is gebracht. Maar bevestigingen zijn er nog niet. Ook zijn vrouw verteld in de clip dat ze niet weet waar haar man nu is.Het is gewoon een schande dat beloftes aan deze man wederom niet waar gemaakt worden.
Het zou natuurlijk een enorme knal geven in het land als Franklin Brito zijn hervatte hongerstaking zou doorzetten en hiermee de regering als een leugenachtig en achterbaks zooitje zou neerzetten.
De vraag is wel, waar is Franklin Brito en waarom worden zijn rechten geschonden.

We hebben ook nog een clip enkele uren voordat hij wordt weggevoerd. Hij legt daarin uit dat de regering niet de beloftes aan hem na kwam en daarom weer in hongerstaking is gegaan.Op Twitter zijn er veel berichten te zien en het laatste bericht wat ik nu net doorkrijg is dat hij inderdaad in een militair ziekenhuis ligt. En tegen zijn wil medische verzorging krijgt.

We zullen moeten afwachten op verder nieuws.

Eerdere blogpost´s over Franklin Brito;
Franklin Brito heeft gewonnen
Franklin Brito een uiterst triest slachtoffer van het rojo regime in Venezuela


Groet
Alpha

Blogarchief