Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 13 december 2009

Franklin Brito ¨ontvoerd¨ door politie bij hervatten hongerstaking ¨Update¨

Franklin Brito ¨ontvoerd¨ door politie bij hervatten hongerstaking

De update is dat Franklin inderdaad naar een militair ziekenhuis is vervoerd.
En Globovision brengt nu naar buiten toe dat Franklin naar een Psychiatrische afdeling van het militaire ziekenhuis is gebracht. Ook Globovision is voorzichtig met dit nieuws want het kan niet echt bevestigd worden. Nu brengt Globo niet zomaar wat nieuws naar buiten toe, het zal wel van een zeer betrouwbare bron zijn. Ook op Twitter werd dit al voordat globo met het nieuws kwam gemeld.

Wanneer we in de geschiedenis een beetje teruggaan en kijken naar Cuba of het voormalige Sovjet Unie waren dat de normaalste gang van zaken.
Dissidenten werden opgesloten kregen een langdurige elektroshock en als de hersens aardig verbrand waren dan kon hij op staatskosten de rest in de psychiatrie zijn leven slijten.
Het was het ultieme middel om dissidenten tot zwijgen te brengen. En als ze vergeten waren dan verdwenen de meeste.

Ik ga nu niet beweren dat Franklin dit ook te wachten staat. Maar vraag me wel af waarom een man die gewoon goed bij zijn verstand is en vecht voor zijn waardigheid nu in een psychiatrische afdeling word opgenomen.
De regering heeft hem dingen toegezegd, beloofd en de regering komt zijn woorden weer niet na.
Je kan van Franklin alles zeggen maar als je hierdoor weer de beslissing neemt om in hongerstaking te gaan vanwege het bedrog van de regering dan is de man niet gek, maar kan hij nog steeds het verschil zien van wat eerlijk is en oneerlijk.

groet
Alpha

2 reacties:

Bridge zei

<span style="color: #808080;">Ik heb ergens gelezen dat zijn vrouw nu in hongerstaking is in front van de OAS kantoor .....</span>
<span style="color: #808080;"></span>
<span style="color: #808080;">Heb jij er informatie over</span>

alphavenezuela zei

Hoi Bridge,

Helena, de vrouw van Franklin heeft de plek overgenomen van haar man.
op deze link zijn wat foto´s en kan je lezen dat ze de staking in de naam van haar man voortzet.

groet
Alpha

Blogarchief