Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 10 december 2009

Is de link tussen Arne Chacon en Jesse Chacon en Hugo Chavez het land uit, gevlucht? plus een kleine update met een link

Is de link tussen Arne Chacon en Jesse Chacon en Hugo Chavez het land uit, gevlucht?

Het zijn rare tijden in de maffia regering met de onthulling dat verschillende chavista´s hun zakken hebben gevuld met het geld van de Venezolaan. Chavez die alles probeert om te buigen om de maffia zaken in zijn voordeel te verklaren aan het volk. Dit door te zeggen dat hij van niets wist en dat wie dan ook schuldig is moet boeten.

Maar de oppositie zit ook niet stil en zoekt naarstig naar een ¨link¨ om H. Chavez te linken aan de corruptie. En de link is gevonden, nu alleen nog de man vinden die de link is.
We hebben het over de directeur van Empreven, Alejandro Uzcátegui!


Maar eerst even Empreven.

Empreven; Dit is een non profit organisatie welke,
- Groep aan micro-, kleine en middelgrote bedrijven in het hele land onder een vereniging.
- Verlening van technische ondersteuning in opleiding en ontwikkeling van kleine en middelgrote ondernemingen.
- Faciliteren van de communicatie tussen de micro-, kleine en middelgrote ondernemingen en andere entiteiten die betrokken zijn bij de economische en sociale ontwikkeling van het land.
- Ontwikkelen van partnerschappen en strategische allianties tussen verschillende bedrijven en sectoren van de nationale economie.
- De toegang tot krediet voor micro-, kleine en middelgrote ondernemingen via openbare banken, particuliere en multinational.
- Het bevorderen van de handelsbetrekkingen van de Bolivariaanse Republiek van Venezuela en de verschillende actoren in de wereld.

Empreven is in het leven geroepen door H. Chavez. Er was namelijk al een Fedecameras, maar deze was kapitalistisch in de ogen van Chavez. En zo heeft Chavez in veel onbegrijpelijke dingen zijn vinger gehad.
Aangezien Empreven een kindje was van Chavez en de directeur van empreven is A. Uzcátegui.
De link naar de bank komt zo.

Alejandro Uzcátegui is met de noorderzon verdwenen. Op de site Empreven is de interne link van de website naar de directie vervangen door terug te linken naar de hoofdpagina.
Nu zijn ze niet echt slim om te proberen te verbergen wie wie is op deze site.
Wanneer je op dezelfde site deze link neemt wordt A. Uzcátegui gewoon genoemd als president.

Volgens AD secretaris Henry Ramos is Alejandro Uzcátegui op 27 november vanuit het vliegveld Valencia vertrokken naar Aruba. Overigens is er vanaf 20 november geen enkel nieuws is van hem. Hij heeft verzuimt om op bepaalde meetings te komen.


Banco Real is een bank waar Arne Chacon de president van is/was.
Er zijn bij deze bank zeven directeuren en één van deze directeuren is Alejandro Uzcátegui.

De website van Banco Real voor zolang dat blijft staan.


De linken zijn overduidelijk. Het betekend eigenlijk nog veel meer. De regering kan niet meer ontkennen dat het van niets wist. Jesse Chacon kan niet meer ontkennen dat het van niets wist.
Chavez kan geen goede sier meer maken en alles ombuigen tot zijn voordeel. ze zitten er met hun nek aan toe in.

Er is alleen één klein probleempje. Waar is Alejandro Uzcátegui???

Het lijkt me sterk dat hij in de vakantie periode lekker op vakantie is gegaan, terwijl hij gezocht wordt. Nu is het vliegveld in Valencia gewoon een vergiet qua controle en ze zijn zo corrupt als de pest daar. En dat is niet iets van de laatste weken.

groet
Alpha

Update 11-12-2009.
Het is een link met wat euforische woorden over Empreven van A. Uzcátegui.
Buiten het feit dat chavista gekleurd is, aardig wat cijfers met hoe en wat Empreven voor doel had en hoeveel leden deze non profit organisatie had.

Blogarchief