Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 23 januari 2010

Caracas demonstratie met foto´s

Laat ik maar eerst zeggen dat ik tot op heden nog niets vernomen heb van ongeregeldheden. De twee demonstraties zowel voor dictator Chavez als voor de oppositie verloopt in een goede sfeer.
Laten we hopen dat dit zo blijft.
Ik beperk me even om de foto´s te laten zien van de oppositie en moet zeggen kleurrijke teksten heb ik gezien.

De opkomst is enorm te noemen met de eerste demonstratie en opzet om de burgers te wijzen op de aankomende verkiezingen in september voor het Nationaal Assemblee. Deze verkiezing is het hoogtepunt voor 2010 en bepaalt ook de verdere verloop voor Chavez.

Nu met allerlei rantsoeneringen en eigenlijk het totale uitvallen van publieke services kan de oppositie gewoon geen betere tijd meekrijgen om het desastreuze beleid van Chavez aan de kaak te stellen.

In de zee van demonstranten zijn dus echt aparte slogans en zelfs T-shirts te zien.
Afgelopen week zagen we tijdens een honkbal wedstrijd het spandoek ¨drie keer uit - licht, water, onveiligheid Chavez je bent uit! (3 strikes Luz - Agua - Inseguridad. Presidente Tas Ponchao)
Het was niet de enige sport term die ik zag in de foto´s. Ook dat hij een rode kaart kreeg van de bevolking en de ¨el Niño¨ waarin Chavez wordt afgebeeld als een baby als een onteigening T-shirt? ook is het gevecht weer uitgebroken met RCTV en Chavez, dus ook deze spandoeken waren weer te zien.
Klik voor vergroting op foto


Alexis Marrero -En Politica- viaje a Caracas infiltrado en un bus chavista. es decir le agarre la cola al Burro, me dieron dinero comida, no me dieron franela y gorra por que al llegar a Caracas me retire del sitio. Ahora me consta , que le pagan, los obligan, y muchos vienes a hacer compras en caracas aprovechando la cola y todo lo demas. manana publlico todos los detalles

Alexis Marrero schrijft dat hij morgen met details komt op zijn blog over de mars van vandaag
Ook schrijft hij dat er geld betaald wordt en eten uitgedeeld wordt. Ook op Face Book is hij te vinden.


Zodra er meer bekend wordt over de demonstratie zal ik het met een update het artikel bijwerken.


groet
Alpha

3 reacties:

claco zei

<img></img><img></img> <span><span>claco</span></span>
<span>Het was droog en warm vandaag beelden van de 2 marsen gezien voor een deel het leek allemaal rustig te verlopen. Ben benieuwd of het nu weer druk was in de sambil en bij Mac. Donald, of zou Arepa Socialista open zijn geweest, de vrijwilligers (staatsbedrijven) moesten meelopen of mochten ze in de catering actief zijn? De toespraken voor meer samenwerking tussen oppo- partijen waren goed, de minuut stilte voor de slachtoffers van het geweld in het land, bijna echt stil. klasse. 
 
We wachten nu op een totale stroomuitval in september, geen lijsten allemaal handwerk en minder fraude.</span> Nog een kleine toegift Wie kwam er bij de toespraak van Hugo op het podium en begroette een aantal overige aanwezigen. Het was blond en schijnbaar op proefverlof.GroetjesToday, 20:31:23<span><span><span>– </span></span><span>Flag</span></span><span><span><span> – </span></span><span>Like</span></span><span><span><span> – </span></span><span>Reply</span></span><span><span><span> – </span></span><span>Delete</span></span><span><span><span> – </span></span><span>Edit</span></span><span><span><span> – </span><span>e</span></span><span>Moderat</span></span>

Alpha zei

Hoi Claco,

Dank je wel!

Ik ben blij dat je even verteld dat er één minuut stilte was. Dit heb ik niet gezien, maar zodra de clip er is zal ik die op het blog zetten.
Werkelijk een zeer menselijke en uitstekende aktie. Het laat zien dat er meer menselijkheid is bij de oppositie dan bij de dictatoriale kant van Chavez. en het zegt iets dat het bijna stil was, want als ik zo de foto´s zie en de teksten lees was het enorm de opkomst.

Als ik zo vrij mag wezen om de clou te veraden dan kan het niet anders zijn dan de peroxide crimineel ¨Ron¨ als ze nu nog ook even gezongen heeft dan komen er vast wat minder mensen de volgende keer.

Het licht gaat wel uit in september maar laten we dan hopen dat dit voor Chavez is. Voor de bevolking, daar heb ik het vermoeden van dat dit over twee maanden gaat gebeuren. Maar ik bedoel dan wel een iets ander licht voor Chavez.

groet
Alpha

Patrick zei

<span>De vlam slaat in de pan waneer niemand het verwacht.</span>
<span>Geen paniek, de redding is nabij.</span>

Blogarchief