Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 24 januari 2010

Chavez verandert de slogan in Patria Socialista o Muerte!!

Voor degene die er misschien aan gewend waren geraakt aan de slogan Patria Socialismo o Muerte.
Chavez wil dit veranderen in Patria Socialista o Muerte.
Vele denken ach ja zo wat!! Ik zie het verschil niet en beide eindigen op dood en ze hebben bijna dezelfde woorden.

Het wordt misschien duidelijker als ik het even vertaal.
Het was Vaderland, socialisme of dood
Het wordt Socialistisch Vaderland of dood. Enig verschil zit er dus wel in!

Ach ja het is beter om je hierover zorgen te maken dan om de vele moorden in het land of de publieke services zoals Water en elektriciteit.

De man gaat steeds verder af staan van de realiteit.
De clip en waarin hij ook zegt dat in 2030 het land al in een socialistische vaderland moet zijn veranderd en er geen weg terug is.
Groet
Alpha

Blogarchief