Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 1 januari 2010

GELUKKIG EN GEZOND 2010

Ik wens iedereen een Gelukkig en Gezond Nieuwjaar en dat 2010 datgene brengt wat jullie ervan verwachten.

Les deso a todos Prosperidad y Salud en este Nuevo Año y que el 2010 les traiga lo que desean


PROOST
Salud

3 reacties:

Jan zei

Dag Alpha,

Hoe is nieuwjaar Venezuela geweest? Rustig?

Gr Jan

Alpha zei

Hoi Jan,


Als ik bekijk hoe de familie en vrienden en kennissen hun 31december gevierd hebben aan de hand van de foto´s die ik ontvangen heb, zag het er goed uit.
Maar....... het is niet echt rustig geweest in Venezuela. Er waren grote festiviteiten welke wel goed verliepen, maar er is ook weer ontzettend veel leed te constateren.
In Caracas was een meisje van 5 jaar nummer 635 van de mensen welke zijn vermoord in de maand December. Er is zeer zeker door criminelen aardig wat afgeknald. Alleen op 31 december waren er al 37 moorden. Vanaf kerstavond t/m oudejaarsavond waren er 154 moorden.

We kunnen dus zeggen dat het niet echt rustig was.

Er is ook veel vuurwerk afgestoken en neem van mij aan dat dit echt ongelooflijk is. Buiten de criminaliteit weet de Venezolaan toch 31 december goed te vieren.

groet

Alpha

claco zei

Hallo Aplha,
 Ik heb nog een tegeltjes wijsheid uit een bistro, contra de dichter van de 21 revolutie  'ser rico es malo",
 "het is beter rijk te leven, dan rijk te sterven"
Voor wat betreft het vuurwerk, zo te lezen vandaag zijn er al wat lontjes over leveranties aan de Farc via Valencia aan het smeulen gegaan. Jij bent vast beter geinformeerd over de situatie en handlangers in Valencia.
Groetjes

Blogarchief