Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 28 januari 2010

Nazi methodes GN, de Tupamaro´s, foto´s van criminaliteit en gewelddadigheden in Merida en de connectie van de PSUV met stads-guerrilla Venezuela

Langzaam komen er foto´s en verhalen omtrent de onrustige dagen en nachten in Venezuela op Internet.
En zelfs privé foto´s zijn met een link te zien, naar hun picasa of flicker account.

Foto´s die niet in de krant komen, maar toch een redelijk beeld geven dat er een soort guerrilla is uitgevoerd. Het wordt ook duidelijk dat er een soort Nazi zoektocht wordt uitgevoerd door de GN. En dat er een bende, De Tupamaro´s, gebruik hebben gemaakt van de onlusten. Uitleg komt verder in het artikel.

Eerst even een foto die vanmorgen als een lopend vuurtje in bijna elke krant en forum verscheen die iets over Venezuela verteld.
Een nieuw wapen van de GN. Ik heb deze nog nooit gezien en je moet toch wel een vrij gestoord brein hebben om zoiets te bedenken. Overigens betwijfel ik de effectiviteit van dit horror speelgoed van dit horror regime. Het lijkt mij dat deze ¨kettingdreg¨ wel effectief is voor één tegenstander, maar als deze vast zit, zit hij ook echt vast en dat bedoel ik dus met effectiviteit. Je gebruikt het wapen maar voor één tegenstander. Dat het wapen afschrikt, mag duidelijk zijn.
Het volgende wat ik wil laten zien is een video clip gevolgd door foto´s. We zien de NG een huiszoeking doen. De taal die wordt uitgeslagen door de filmer staat er helaas ook op. Voor degene die geen Spaans kennen, ga dit niet oefenen en later toepassen. We horen ook op de achtergrond wat schoten.
Na de clip wat foto´s uit dezelfde buurt van Merida. let ook op de kogels die hier en daar liggen, de granaten en de gastanken van de bewoners en de ramen tot aan de bovenste etage aan toe kapot geschoten. Dit gebeurde er op Foto´s en clip van 26/27 januari 2010.Een paar foto´s en op de laatste foto klikken voor de link voor meer.


Je zal maar lekker binnen zitten en de kogels vliegen om je oren en wat te denken als zo´n gasgranaat net op de verkeerde plek ontploft.

Nu even iets over de Tupamaro voor vele is deze naam onbekend en als gangsterbende kan ik ook wel aannemen dat het onbekend is. Als de naam Tupamaro wel iets bekends heeft maar het belletje gaat niet rinkelen voor Venezuela maar als guerrilla groep MLN uit Uruguay klopt dit ook.
Ik beperk me even tot Venezuela.
De Tupamaro is opgericht in Venezuela in 1992 een heel bekend jaartal, het jaar dat Chavez de verschrikkelijke bloedige coup pleegde en mislukte.
Het is nu niet wat je noemt een theekransje deze Tupamaro. Ze streven de linkse ideologie na zoals de guerrilla beweging in Uruguay en ze supporteren de socialistische beweging van Chavez.

Ze zegen ook wij leggen onze wapens niet neer en ook niet op bevel van de regering. Ze geven maar één waarschuwing om uit de omgeving te verdwijnen en zo niet dan komen er maatregelen.
We hebben het dus over een zeer gewelddadige groepering. En eentje die Chavez steunt. De Tupamaro is zelfs samengegaan met de PSUV. We praten dus ineens over een gesponserde stadsguerrilla.
Er zijn onderafdelingen in andere steden en in Merida is er dus ook een onderafdeling.
De Tupamaro welke de regering steunt heeft gebruik gemaakt van de onlusten in Merida.
Er was een jongen van 15 van de PSUV die is omgekomen en dat moet gewroken worden.
De foto´s zeggen genoeg, hoe ze het één en ander doen. Ook deze foto´s uit een prive verzameling. Op de laatste foto een link naar alle foto´s. deze opnames zijn gemaakt op 24 en 25 januariHet is niet zo verwonderlijk als deze aanslagen gewoon ongestraft blijven.
De oprichters van de Tupamaro José Pinto en Oswaldo Vera zijn nauw betrokken met de regering. Eerst hebben zij het samengaan met de PSUV geregeld met toestemming van H. Chavez en later zelfs zijn ze afgevaardigde worden Deputy van het regime.

Wellicht wordt het nu ook voor vele duidelijk dat zo´n gewelddadige groep in de steden het makkelijk voor elkaar krijgen om iedereen op Chavez te laten stemmen. En ik praat nu nog maar over één bende er zijn er veel meer.
Wie zijn hand durft op te steken dat het regime niet de criminaliteit in stand houdt of dat er eerlijke ¨verkiezingen¨ zijn, mag mijn blog verlaten.

Wat web en kranten artikelen over Oswaldo Vera (de man heeft nogal wat functies) , De Abrebrecha, Alterinfos, Alterinfos2,
Hetzelfde geld ook voor José Pinto, Lavozdetupamaro, De Aporrea, Noticias24,
En een artikel over 23 Enero in Caracas.


groet
Alpha

Blogarchief