Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 18 februari 2010

Bus overvallen en 10 personen verkracht en verkeersslachtoffers tijdens Ley Seca.

Er is een hiep hiep hoera stemming in het regime. Ze zeggen dat mede door de ley seca (drooglegging van drank) het aantal ongevallen sterk zijn verminderd.
Diosdado Cabello kwam met hele lijsten tevoorschijn en liet een dalende lijn zien van ongevallen in het land en trots meldde hij dat de Ley seca goed gewerkt heeft en hij zij dat zijn staf krediet verdient. Hierna kwam hij met de opmerking dat maar 26 mensen het leven hebben gelaten in het verkeer in het Carnaval en 216 vakantiegangers van het carnaval waren gewond.
En benadrukte hij dat er niet minder mensen op vakantie waren wat door vele is gesuggereerd.
De ley seca maatregelen hebben volgens hem gewerkt.
Nu is er ieder jaar een Ley seca met de, carnaval en Pasen en ineens begint het te werken. Dit gelooft geen mens.

Laten we eens wat anders nemen, carnaval in Caracas op de Sabana Grande, daar is een complete veldslag geweest. Verschillende video clips kunnen hier gezien worden. Even een vertaling online gebruiken, maar je kan daar reageren in het Nederlands.
Wanneer we het carnaval weekend nemen in Caracas en we zien dat er vanaf vrijdag 18.00 uur tot en met 18.00 uur op zondag en we krijgen te horen dat er met een Ley seca eventjes 58 moorden zijn gepleegd. Het lijkt wel dat zodra er iemand op het stoeltje gaat zitten om te verklaren dat het ergens veilig wordt ze radicaal beginnen met het liegen.
Was het ook niet zo dat taliban Tarek, minister van justitie een maand of 4 geleden kon vertellen dat het aantal moorden in Venezuela met 47% was afgenomen en wat blijkt er is een nieuw record te constateren ¨officieel¨ met 16.350 moorden. Het aantal wat is bijgehouden en niet officieel is gaat over de 20.000 heen.

En om even helemaal wakker te worden dat het land van god los is en wegzakt in een poel van verderf.
Vandaag in de krant een bus welke op 7 februari in het gebied La Villa del Rosario (Anzoátegui) vertrok naar de zone del balneario El Paraíso. De bus werd onderweg ingehaald door een pickup welke op de banden schoot van de bus.
Ze stopten de bus en 7 man komen uit de pickup vandaan en beroven de gehele bus 47 personen en ..... verkrachten 10 passagiers waarvan er 5 nog maar net teenagers waren.

En D. Cabello gaat voor zijn team krediet vragen omdat er zo goed gewerkt is.
Zeg dat ook eens tegen de nabestaande van degene die vermoord zijn of tegen de tien verkrachtte dat je team zo geweldig gewerkt heeft.
Ik denk dat als we een tijdje verder zijn de juiste aantallen in de krant komen van de verkeersslachtoffers, maar dan zijn de meeste de aantallen al vergeten die door de criminele zijn omgebracht met de ley seca. En de dames, 10 stuks, lopen hun gehele leven met de gevolgen die een verkrachting teweeg brengt.

Maar...... Diosdado Cabello loopt in een hiep hiep hoera stemming rond.


Groet
Alpha