Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 12 februari 2010

Chavez als verwende kapitalist gaat ´s avonds honkballen in verlicht stadion

Dictator Chavez geeft opnieuw zijn visite kaartje af en demonstreert dat hij geen enkel respect heeft voor zijn eigen bevolking. De bevolking zucht en kreunt onder allerlei rantsoeneringen, er worden maatregelen genomen om het energie verbruik tegen te gaan.

Je wordt eerst met een beetje te veel verbruik afgesloten voor 24 uur en er worden flinke boete´s in het vooruitzicht gesteld mocht je iets te veel energie verbruiken. Enelco medewerkers zijn aan het bidden geslagen voor regen. Ondernemers met een winkel mogen geen verlichte reclame borden gebruiken en zitten zo´n 4 uur zonder elektriciteit, waardoor ze niet kunnen werken. En wat doet Chavez..... hij gaat eventjes tegen een balletje slaan. Een compleet stadium met alles erop en eraan moest volledig werken, omdat meneer het nodig vond om op zijn manier te honkballen.
Wat trouwens al de tweede keer is in 12 dagen! Als dit geen minachting is tegen je eigen volk dan weet ik het niet meer.
De foto´s zeggen genoeg hoe Chavez zich vermaakt met allerlei andere kapitalisten in zijn socialistische regering.
Ik heb er maar één woord voor SCHANDALIG!He Chavez!!!! Zelfs je eigen familie pruimt je niet meer!Groet
Alpha

1 reacties:

bassman zei

Hoi Alpha,
Het wachten is alleen nog op het bericht dat die dwaas het honkbal heeft uitgevonden, de meeste home runs slaat , zoniet bij iedere slag een home run.Het wordt een beetje Kim van Korea de grote leider die alles kan en overal verstand van heeft. Maar goed ik lach er wel om maar het is toch van de zotte dat een psychopaat, een rijk land met veel historie en lieve en goede mensen naar de klote helpt. Wat is dit bij een venezulaan, dat ze het blijven vreten. Uiteraard heb ik makkelijk praten vanuit een vrij land, mijn ogen zijn ook open gegaan toen ik op margarita was, de mensen zijn er zo stoicijns onder, wat ik veel hoorde was och naar deze dwaas komt er weer een ander , en weer en weer.

Gr Bassman