Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 27 februari 2010

Chavez en zijn leugens zijn wel heel erg duidelijk.

Ik heb mensen zien liegen en ook kinderen zeggen dat ze niet gesnoept hebben van de chocola al zit hun hele gezicht vol van de chocola. Ze trekken dan een gezicht van ik heb het niet gedaan en ook de woordjes komen er dan spontaan uit. Er zijn dan twee dingen die je kan doen of je wordt boos of je moet spontaan lachen.

Chavez laat in het volgende fragment zien hoe hij als een El Niño liegt.

Tijdens een uitzending valt het licht uit er was daar even een blackout en nadat het licht weer aanspringt zegt Chavez dat er niets gebeurd is en dat er geen stroomstoring is geweest of dat er apparatuur stuk was.

Dit valt heel duidelijk onder liegen met een direct visueel tegenbewijs.


Groet
Alpha

4 reacties:

Kepler zei

Misschien is alles een sensatie die we hebben: een sensatie dat er een stroomuitval was. Mischien zijn we allemal slachtoffers van massahysterie en alleen Hugo de Kleine weet wat in de wereld gebeurd. :)

Patrick zei

<span>Het nieuwe FARC van Venezuela.</span>

Groetjes petrick

Jan zei

Dag Alpha,

Iets anders.

Kun je ook stellen dat het sinds de economische crisis erger in Venezuela is geworden? Ik lees er niet zoveel over?

Hoe staat het met het boodschappenmandje? 

Note: volgens gaat het posten nog niet goed?

Gr Jan

Alpha zei

Hoi Jan,

Ik lees en hou wel bij wat er allemaal gebeurd in Venezuela, maar ik heb even wat rust genomen met het schrijven.
Ik ga wel weer binnenkort beginnen met wat artikelen.

Er is enorm veel gebeurd, kan ook niet anders met zo´n idioot als president.
Op jou vraag het boodschappenmandje. We hebben er twee, eentje van de regering en een hele oude welke vroeger altijd werd gebruikt.
De oude mand daar zullen we het niet meer over hebben, want dan moeten gewoon vier man werken voor een maand voedsel.

De regeringsmand welke vroeger wel voldeed, voldoet nu ook niet meer. Twee salarissen zijn er voor nodig om deze uitgeklede en karige mand te kopen. Over het aanbod van voedsel kunnen we kort zijn, de schappen zijn in de super gewoon ontoerijkend voor de bevolking. vaak is het er niet en als het er is dan zijn de prijzen absurd hoog. Dus de lege schappen zijn weer te bewonderen in de winkels.

De bevolking is het zat met alle restricties met water, electriciteit, voedsel wat er niet is en ga het rijtje maar af en sluit af met de criminaliteit.

Het laatste nieuws is natuurlijk de rechten van de mens, de bewijzen dat Chavez achter de moordplannen zit van Uribe, Santos en de voormalige president van Colombia en de Drugs. Nu heeft Chavez in plaats van de oppositie van Venezuela, ook de mensenrechten organisatie, de Spanjaarden en Colombia achter zijn broek zitten. Dit is eventjes iets anders dan alleen de duffe oppositie van Venezuela.
Overigens doet Chavez het af als niet waar en zegt hij gewoon dat het buitenland mag denken wat ze willen. I.p.v. dat hij zegt onderzoek het maar. Met andere woorden hij heeft duidelijk iets te verbergen.
En de bewijzen zijn vrij hard tegen Chavez.

Je reaktie komt gewoon binnen, dus ergens gaat het wel goed. Alleen krijg ik nu geen mailtjes meer als er een reaktie komt.
Ik ben echt niet tevreden met dit Echo gebeuren.
Maar misschien is chavez wel weg dit jaar en kan dit blog als archief een stil leven gaan leiden.

groet
Alpha