Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 10 februari 2010

I´ve got Mail!

I´ve got Mail!

Te vaak en te veel mensen nemen iets aan wat ze vinden in hun mailbox. Al of niet voorzien van echte uittreksels en officiële documenten. Meestal ook nog met een tekst die er niet om liegt hoe gek Chavez wel niet is.
Maar zodra ze even iets gaan speuren op internet, zou ik deze mail niet krijgen. Geloof me, alle dagen krijg ik mail over Chavez.
Natuurlijk stel ik het op prijs als ik mail opgestuurd krijg met info over Chavez. Ik zal even een voorbeeld geven van wat echt is maar niet echt is.
Het enige wat er wel van overblijft is de enorme stommiteit van de chavista´s. En ook toch wel de naiviteit van de bevolking welke niet pro Chavez zijn.
Voor vergroting klik op afb.


Wanneer je zoiets opgestuurd krijgt ziet het er wel heel erg naar uit dat er fraude is gepleegd, door de overigens zeer corrupte regering, welke ook nog eens geen respect heeft voor de grondwet.
Er wordt een minister benoemd welke ook nog beroepssoldaat is in het leger en de cedula van deze man komt niet overeen met wat er in de registers staat in Venezuela.

Wat door veel mensen klakkeloos wordt overgenomen en dan als een soort kettingbrief naar iedereen wordt doorgestuurd met de bewoordingen hoe gestoord Chavez nu weer bezig is.
Een minister met een valse identiteit en zelfs generaal in het Venezolaanse leger en direct wordt er gewezen naar Cuba.
Ongewild spelen de zenders van zulke berichten Chavez geheel in de kaart.
Berichten zoals deze zullen er bij de chavista´s in gaan als gevulde koek en zorgen ongewild dus voor meer support voor Chavez. Ze zullen zeggen; ¨kijk hoe ze proberen om Chavez in een hoek te drukken¨ en het geeft voeding om allerlei andere zaken ook vanuit een andere hoek te bekijken.

Ik zeg alleen maar, Chavez is al meer dan genoeg gestoord bezig en of dit nu in elkaar is gezet of niet. Het is niet nodig.
Het is trouwens vrij makkelijk om dit te controleren. Wat is nu de fout, een doodgewone tikfout. Moet wel zeggen een enorme blunder en zo´n chavista die dit gedaan heeft moet voortaan maar koffiedame worden of zoiets.

De man heeft wel een cedula nummer en onderstaand zijn de juiste gegevens van Carlos José Mata Figueroa.


Gelukkig zoek ik altijd alles uit.


Groet
Alpha