Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 15 februari 2010

Oudste persoon ter wereld leeft in..... Venezuela, of is het gewoon fraude met de CNE registers

Vandaag gaan we eens wat oude koeien uit de sloot trekken van 6 jaar geleden en de koeien leven nog. En ik bedoel hiermee gewoon de fraude in de registers van het CNE.

Dit jaar zijn er in september enorm belangrijke verkiezingen. Het gaat om de invulling van assemblee (AN). Momenteel is het zo dat iedere assemblee medewerker een chavista is. Iedere wet die Chavez wil hebben wordt gewoon eventjes gemaakt. Als de man in een alo Presidente een ingeving krijgt, bijv. dat het goed zou zijn dat de vrouwen geen ontharingscrème meer mogen gebruiken, dan ligt er de volgende ochtend op zijn bureau een pasklare wet die hij alleen nog maar hoeft te ondertekenen. Bij een verlies van de meerderheid kan Chavez dus niet meer alles er doorjagen wat hij prettig vindt.

In het verleden en dat is gewoon aan alle kanten bewezen was er sprake van een enorme fraude.
De registers van het CNE en de maisanta lijst uit 2004 spreken boekdelen over deze fraude. Ook de Presidentsverkiezingen van 3 december 2006 stonden in het teken van een enorme fraude met de registers van het CNE. Zelf heb ik in 2007 bewezen dat ik kon stemmen zonder stemrecht.
Nu zijn er ieder jaar in Venezuela verkiezingen, er is altijd wel iets waar je op moet stemmen. En ieder jaar komen er miljoenen stemgerechtigden bij. De CNE is dan bezig om alle registers na te kijken en te updaten.

Nu heb ik hier allerlei lijsten liggen die in het verleden zijn gebruikt, niet alles is meer te downloaden via internet. De Maisanta lijst of Tascon lijst en de CNE registers zijn als het goed is nog wel te downloaden, ik heb dit niet gecontroleerd. Het zijn gekraakte versies en ze kloppen met de originele die ik heb.
Wanneer we de Tascon lijst opstarten en je tikt dit cedula nummer (V-4256486) in dan komt deze naam eruit rollen, MOLINA LANTZ JOSEFA en haar geboorte datum is 1831-04-30!
Het is wel aardig dat zo´n levend wezen in 2007 met haar 176 jarige leeftijd nog kon stemmen.
Inmiddels is Josefa volgens de nieuwe registers van het CNE overleden. De maisanta lijst is van 2004! helaas geen bewijs van de CNE registers van 2007, maar wel van 2006! De CNE van 2010 is de rechtse afb nr 3 en daar staat op dat ze overleden is.
Voor een vergroting klik op afb. Afb 1 t/m 3
Josefa is niet meer, maar ik heb een lijst van 500 namen van zeer oude personen.
Nu is het zo dat als iemand een cedula nummer krijgt deze meeneemt tot in het graf en het nummer wordt nooit meer uitgegeven. Iedereen die dus een cedula nummer krijgt is dus nieuw.
Ehh..... dat hoort zo te zijn!
Op de lijst die ik bezit tikte ik wat nummers in om te kijken of alleen Josefa was overleden.
De verrassing was wel groot dat er nog steeds mensen leven die zo in het Guinness Book of world Records kunnen worden opgenomen. Nu viel de nummer 1 van de lijst weg, maar nummer twee leeft nog!
Voor vergroting klik op afb. afb. nr 4 Links is mijn lijst en rechts CNE register van vandaag.


Carmen Dolores zou dit jaar dus 168 jaar worden. Hiermee is ze dus de oudste mens ter wereld.
Wat andere namen van personen die nog leven zijn.
VARGAS JOAQUIN 1870-08-16 V-22598
OLIVEROS POLO USMAIRA MARIA 1871-10-14 V-1228658
MIRABAL GUTIERREZ SIMON VICENTE '1872-10-12 V-9244
VARELA CASTILLO FELIX VELOIS 1873-11-20 V-4230952
SOTO CLEMENTE 1874-11-23 V-206951
TORREALBA DE ALVAREZ ISIDORA '1875-11-03 V-2205028
VELAZQUEZ PRESENTACION '1876-11-21 V-143064
AGREDA JESUS MARCELINO '1877-06-02 V-1461226

En zo kan ik opnieuw een lijst maken van honderden namen van zeer, zeer oude bejaarde, die allemaal aanspraak kunnen maken op oudste bewoner van deze planeet.
Het CNE heeft dus niet eens de moeite genomen om de lijst van extreem oudere eens na te lopen na 6 jaar updates en nieuwe kiesgerechtigden.

Nu weet ik echt niet wie de oudste mens ter wereld is. In dit artikel uit België wordt beweerd dat het gaat om een vrouw van 130 jaar. Het is dus nog een jonge frisse meid vergeleken bij de Venezolaanse dames en heren. En ook in Wikipedia kan ik niets vinden wat maar in de buurt komt van de leeftijden die hier in Venezuela ¨gewoon¨ zijn. Ik roep Guinness op om hier in september van de partij te zijn. Records in overvloed en ze lopen ook nog naar het stembureau. Alleen denk ik niet dat Chavez het zo leuk vind, want de bouwjaren van deze krasse oudjes zijn voor het 21 eeuwse socialisme gemaakt.

Zoals ik al schreef een cedula wordt maar één keer uitgegeven en dan neem je het nummer mee je graf in. Op de gedeeltelijke lijst met de cedula nummers Zie afb nr 4 zouden dan volgens het register van 2010 dezelfde naam moeten opduiken. Dit is niet zo, de cedula nummers worden dus weer gebruikt! Het onmogelijke is dus mogelijk bij de regering Chavez. Neem de nummers 48, 51, 52 of probeer wat andere nummers. Verschillende zijn overleden, of leven nog, of ineens een andere naam. De lijst is immens lang en ik heb alleen steekproeven gedaan.
Alleen al met deze gegevens die ik nu opgeef kunnen we stellen dat er geen donder klopt van de registers van het CNE.
Maar het wordt nog leuker!! Nu hebben we alleen aangegeven dat Venezuela een ongelooflijk gezond land is met bejaarden die zo rond hun 150ste jaar nog fris even gaan stemmen en dat cedula nummers opnieuw gebruikt worden.
Wat te denken van personen die in 2004 gewoon dubbel in de registers stonden. Het is een lijst van enkele honderden namen. Bij het intikken van de nummers op de website van het CNE zal je zien dat er maar weinig veranderd is. Wel opmerkelijk is dat bij bijv. nummer 4 van de lijst de ene helft overleden is en de andere helft van Eduardo nog steeds met zijn cedula nummer rondloopt. Ook hier heb ik alleen steekproeven genomen.
Voor vergroting klik op afb nr. 5Er was toen fraude met het stemmen en potverdrie vanaf 2004 tot en met 2009 hebben ze dus valse nummers gebruikt om te stemmen. Ik heb dit niet gecontroleerd vanaf 2007 t/m 2009. Maar als er niets is verandert in de registers kunnen we met deze fraude regering aannemen dat ze het gewoon opnieuw gebruikt hebben.

Het wordt nog leuker!!!
Er zijn nieuwe lijsten van dubbele namen met twee cedula´s. Deze komen dus bovenop de dubbele namen met cedula´s die er al in het register staan!
Voor vergroting klik op afb.

Normaal gesproken word alles gecontroleerd na de verkiezingen. En staan de kranten weer vol van vermeende fraude.
De oppositie kan gewoon nu al bezwaar maken tegen de data´s die in de registers staan.

Alle cedula´s kunnen op deze website van het regime worden gecontroleerd.


Groet
Alpha

12 reacties:

claco zei

Hallo Alpha,

Logisch dat de staat financiele problemen heeft, stel dat al deze oudjes al jaren lang pensioen krijgen gebruik maken van
de misiones en mercal. Zijn in al die staten zoveel bejaarden voorzieningen?
De samensteller van de lijsten met dit soort gegevens is duidelijk blind en doof Alazheimer is hem/haar niet onbekend als je dit soort zaken over het hoofd ziet. Lang geleden heb ik al eens aangegeven dat wat dit betreft de studenten deze
Oud CNE geregistreerden eens een bloemetje zouden moeten brengen of een foto van hun huisje publiceren.
Groetjes

Alpha zei

Hahaha Claco,

Dat is wel een ludieke oplossing. Het bloemetje brengt de fraude aan het licht.
Gewoon schaamteloos zoals er met DE inhoud van de registers wordt geknoeid. Volgens het regime is het systeem één van de modernste ter wereld.
En dan heb ik het niet over de smartmatic om electronisch te stemmen. Als je niet eens in je registers de doden van de levende kan scheiden is er gewoon opzet aan de hand. Het is niet meer en niet minder dan een database bestand en je kan zo met een paar opdrachten alles wat dubbel is eruit halen en alle namen verzamelen die boven een bepaalde leeftijd zitten. Na 6 jaar en updating is het nog een bende. Het zal moeilijk worden voor de oppositie om in september te winnen.

Ook de software voor de smartmatic om te stemmen wordt door Venezuela gemaakt, voeg dit toe met de registers van het CNE en de uitkomst staat met de belangrijke verkiezingen in september al bijna vast.

groet

Kepler zei

Boah! Boah! E<span>cht niet geloven!</span>
Nog altijd! En zo gaat dat voort: als niet die tri<span>ck een andere. Venezolanen willen miss</span><span>chien hun </span><span>creativiteit voor de ontwikkeling van ele</span><span>ctronis</span><span>che toestelen gebruiken of voor </span><span>commer</span><span>ciëlle software, maar voor "verkiezingen winnen" zijn ze de kreativsten ter wereld.</span>

Alpha zei

Hoi Kepler,

Ik denk dat chavez enorm goed geluisterd heeft naar Castro en zijn andere vriendjes. Wat ik alleen niet begrijp is, waarom komt de oppositie niet met zulke dingen. Als ik dit kan natrekken, moet het voor hun toch wel heel makkelijk zijn en met nog meer gegevens.
Laten ze maar een volkstelling houden, of iets dergelijks. Leg het vuur aan de schenen van Chavez en aan die heks Flores van het AN.
Geef er ruchtbaarheid aan dat Chavez manipuleerd met de stemmen.
Die database kan werkelijk met het grootste gemak en binnen 2 dagen gezuiverd zijn. Nu weet ik niet hoeveel stemmen er dit jaar weer bij komen, maar ik schat dat het al snel ligt tussen de 700.000 a 1 miljoen. Waar als die inwoners vandaan komen weet ik niet, maar let op twee a drie weken voor de stemronde verschijnt er weer zo´n bericht in de krant.
De oppositie moet nu echt beginnen en iets doen tegen de corruptie van dit regime, anders wordt het weer niets.
Of de situatie moet zo erbarmelijk slecht worden dat er niet eens gestemd hoeft te worden.

groet
Alpha

theo zei

Alpha op welke lijst staan de leeftijden bij de cedula nummers. Ik ben op zoek naar ene louis ojeda exposito geboren in 1932

Alpha zei

Hoi Theo,

Je moet even de Maisanta (Tascon) programma met lijst downloaden. Deze is gewoon het makkelijkst om te zoeken, zowel op naam als op cedula nummer.
Op het scherm wat je te zien krijgt staat dan rechtsbovenaan de geboortedatum.groet
Alpha

theo zei

Alpha die lijsten zijn 250mb of nog meer per één, de downloadsnelheid is 15kb als ik niet betaal bij :-$ "megaupload" heb jij of iemand anders die dit leest, die lijsten niet in de computer?
En dan zoeken op deze gegevens Louis Ojeda Exposito geboren in 1932 Orense, ik heb ook een cedula E-580063 maar die staat op naam van een vrouw dus die klopt niet(meer).
Zijn spaanse paspoortnummer was nr.3000.
Hij heeft zich genationaliseerd in 1978 dus dat zou ook in de "gazete oficial" moeten staan. *DONT_KNOW*

Alpha zei

Hoi Theo,

Ik heb even gekeken in de Tascon lijst. Deze geeft dezelfde naam op als in de nieuwe registers van het CNE.
Er is wel iets heel aparts mee aan de hand. in de nieuwe registers van het CNE is ze springlevend. In de tascon lijst van 2004 was ze overleden? Ook frapant is dat ze nog wel even tegen Chavez kon stemmen, waarschijnlijk als mummy. Maar..... ze heeft niet gestemd? Die Vasquez is geboren op 11/12/1930
Ik heb gezocht op de namen die je doorgegeven heb.
De Tascon lijst herkent de namen niet. Wel zijn er een paar Ojeda´s en vele honderden (ruim 700) met de naam Exposito, maar niet ééntje met de naam louis in combinatie met Ojedo of Exposito!
Vermoedelijk moet de man dus ruim voor 1999 zijn gestorven en is ook deze cedula opnieuw uitgegeven. En ze is overleden en opnieuw opgestaan uit de dood.

Wanneer het cedula nummer toch anders had moeten zijn of als de namen toch even anders zijn dan wil ik wel opnieuw kijken voor je.

Screenshot heb ik even gemaakt uit de Tascon lijst, klik er maar op om het uit te vergroten.

Groet
Alpha

Alpha zei

Hoi Theo nog even wat anders.
Op die Tascon lijst zit ook een printgedeelte en als je de opdracht printen geeft, maar je printer loskoppelt krijg je de hele lijst met 12 miljoen en een beetje aan namen te zien. Ik heb op cedula nummer gezocht, alles staat netjes onder elkaar, en ik schoot werkelijk in de lach. Die Velasquez is of was al dood in 2000 en bij haar leeftijd stond 80 jaar. Nu ben ik niet zo heel geweldig in tellen, maar iemand die in 1930 is geboren, kan nooit in het jaar 2000 de leeftijd van 80 jaar krijgen. De lijsten zitten gefixeerd in de database van de Maisanta lijst, anders zou je zeggen maar nu is het 2010 en dan klopt de leeftijd wel. De andere leeftijden van de namen onder en boven haar kloppen wel met de geboortedatum.

Ik weet niet hoeveel fouten er in één naam zitten maar het is gewoon een grote bende geweest met het stemmen en de registers zijn gewoon nooit vernieuwd.

groet
Alpha

theo zei

Louis was van zijn beroep fotograaf, hij heeft belangrijke politieke foto´s gemaakt o.a. de Venezolaanse Miss Mundo,  Hij heeft zelfs een half jaar vast gezeten voor diverse politieke foto's in de tijd van Marcos Perez Gimenez.
Hij was ook een ster in vervalsen van documenten, zodat wij er tot nu toe hinder van hebben. De gegevens van zijn geboorte uitreksel uit het register met alle originele handtekeningen en stempels van de ambtenaren uit Orense, is niet terug te vinden in het enorme register in Orense. Ook het ziekenhuis-, en doopregister waar elk kind werd genoteerd (zeker in die tijd) kan niets vinden van deze persoon.
Kun je misschien nog eens kijken met Louis Ojeda, of Louis Ojea
Bedankt Theo

Alpha zei

Hoi Theo,

Geen succes, ik heb ook nog gezocht op luis met de combinatie van de andere namen, maar dan ontbreekt er iedere keer een naam.

Bij verschillende combinatie´s komen er echt tientallen to honderden namen uitrollen. Ik keek dan naar de jaartallen van 1930 t/m 1934.

Sorry, maar er is niets terug te vinden.

Groet
Alpha

theo zei

Ok bedankt!