Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 25 maart 2010

Aznar beschuldigd Chavez van hulp (bescherming en support) aan de ETA

Voormalig premier van Spanje José María Aznar windt er geen doekjes om. Hij beschuldigd H. Chavez er gewoon van dat hij de terroristische groeperingen zoals de ETA en de FARC beschermd en supportert. Nu zegt Aznar dit niet zomaar, maar hij zegt dat er bewijs is dat het regime Chavez deze terroristen beschermd. Ik denk dan, was deze man nu nog maar premier van Spanje dan die halve zool van een Zapatero. Het Spanje van nu met Zapatero is waarschijnlijk het slechtste regime die Spanje ooit heeft gehad. Wel te verstaan onder een democratische regering.

Aznar had zelfs nog veel meer te vertellen. Ook Cuba kreeg er even van langs met de dood van Orlando Zapata. Deze Zapata was in een hongerstaking en het Cubaanse regime keek niet eens om naar de man. En nu wordt Zapata door hetzelfde regime bestempeld als een misdadiger. Aznar beschuldigde het regime van Cuba van een brute gewelddadige overtreding van Human Rights, gedaan door een communistische tirannie. Nou dat is dus flink duidelijk.

Dit in tegenstelling van de nu zittende regering die alles maar geweldig vind van Chavez.
De minister van van buitenlandse zaken Miguel Angel Moratinos liet zich op zijn manier heel duidelijk uit over de kwestie van de ETA en de FARC. Hij zei; ¨Venezuela is niet de vijand, maar de ETA.
Tekstueel heeft Moratinos gelijk, maar wat nu als Venezuela de ETA herbergt en steunt?
Persoonlijk wil ik hem die vraag wel eens stellen en dan eens kijken wat deze bewonderaar van Chavez gaat antwoorden.

Groet
Alpha

Blogarchief