Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 18 maart 2010

Chavez in de genetica

Chavez in de genetica!!

Er is eigenlijk niets leuker als Chavez dingen gaat zeggen waar hij geen verstand van heeft.
Hij bedoelt het één, maar door zijn onwetendheid en onkunde legt hij het niet goed uit.
En men kan er dan verschillende kanten mee op.
Ook maakt hij fouten in zijn eigen taal. Als je praat over een wurm en een vlieg dan is het een meervoud en zeg je genen en als je praat over een mens dan praat je over een gen.

Chavez zegt in de clip dat alles is hetzelfde is of je nu een wurm of een vlieg neemt.

Dan zegt hij op een gegeven moment ik ben hetzelfde als een wurm! en jullie zijn hetzelfde als vliegen.
Clip.We kunnen ook aannemen dat hij alleen chavista´s bedoelt. Want de oppositie en iedereen die niet met hem meeloopt is van een anders soort.
Daar ben ik dan wel weer blij mee, want ik zie mezelf niet als een vlieg of wurm.

Het probate middel om dus van alle chavista´s af te komen is rondlopen met een spuitbus insectendoder. Gewoon de hele dag op straat sprayen.

Nooit geweten dat we zo makkelijk van Chavez af kunnen komen


Groet
Alpha

ps ik weet exact wat de man bedoelt en deze blogpost is gewoon doorgeborduurd op zijn idioterie.

Blogarchief