Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 28 maart 2010

Free Opinion Venezuela verhuist

Free Opinion Venezuela verhuist in dit weekend naar een andere URL.
Ik blijf gewoon bestaan met mijn Free Opinion Venezuela en ik hoop dat jullie met mij mee verhuizen. Voor degene die mijn URL gebookmarkt hebben of een RSS feed op mijn berichten hebben genomen, die moeten het even veranderen en dan blijft het gemak bestaan.

Het nieuwe adres van Free opinion Venezuela is http://www.freeopinionvenezuela.nl/
Mis mijn laatste artikelen niet met RSS het kan eenvoudig worden verkregen op de nieuwe site
Ik heb meerdere RSS feed op de site zitten. Maar deze wordt het best ondersteund.
http://feeds.feedburner.com/freeopinionvenezuela/wNMb

De opzet en de layout is even anders en er zijn menu´s (geheel linksboven). Ook komt er een Forum op de site. Deze is nog niet geheel klaar, maar ik verwacht dat dit in de loop van volgende week klaar is. Er zullen ook nog hele kleine veranderingen in de nieuwe site komen, niet echt spectaculair en waarschijnlijk zal het niet eens opvallen.

Waarom een nieuwe site?
Constante problemen met de betaalde sectie van Echo, voorheen Halo Scan, het gedeelte waar men reacties kan geven. De problemen zijn er te veel om op te noemen. Ik was het gemodder meer dan zat, er zat geen verbetering in.
Ook liep ik de laatste tijd ook op tegen beperkingen bij blogger en de ruimte is beperkt op één pagina. Het werd hierdoor een beetje rommelig op de site. En er is zoveel te melden!!

Ook had ik een forum geopend, bij xsbb en ik kreeg van verschillende bezoekers een bericht dat hun virus scanner op tilt sloeg. Nu zijn de scripts die meegestuurd worden vanuit xsbb vrij onschuldig. Firefox bijvoorbeeld laat niets door, mits deze steeds wordt ge-update, dit geld ook voor alle andere software, op tijd updaten bespaart verdriet. Maar kan me voorstellen dat het afschrikt. Het forum wordt pas gesloten als het forum op de nieuwe site opengaat!

Wanneer we alles bij elkaar optellen, dan was het beter om alles te verhuizen en alles onder één provider en één site te zetten. Doordat ik het domein moest kopen zijn er ook andere beperkingen verdwenen.

Ik ben ook blij dat Tess meeverhuisd naar het nieuwe forum, in de zeer korte periode dat zij het Spaanstalige gedeelte onder haar hoeden had genomen, toont ze enorm veel klasse te hebben, met een ongelooflijke kennis. (hetgeen bij mij al bekend was en ook bij verschillende forum leden)

Ik zie jullie op mijn nieuwe site.

Groet
Alpha

Ps.
De problemen met de comments welke ik niet kon importeren op de nieuwe site. Bedankt Echo!!
Kunnen altijd nog op deze blogger gelezen kunnen worden. Het blijft gewoon staan op internet.
Alleen zal het niet meer mogelijk zijn om reacties te plaatsen.

Blogarchief