Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 25 maart 2010

Globovision president en eigenaar Guillermo Zuloaga gearresteerd + Update

Er zijn van die dagen dat er te veel nieuws is. Vandaag is nu zo´n dag en het ene nieuws overtreft het andere.
Nu net bekend geworden dat de president van Globovision en eigenaar Guillermo Zuloaga is gearresteerd door het dictatoriale regime van Venezuela.
Zuloaga werd op het vliegveld van Josefa Camejo, Punta Fijo gearresteerd en direct overgevlogen naar Caracas. Zuloaga zou de Pasen doorbrengen op Bonaire.
Zuloaga kon nog melden dat er geen notities waren van problemen, buiten die in het nieuws vermeld zijn. Hij neemt aan dat het zijn statements zijn en de onderzoeken omtrent zijn uitlatingen waardoor hij nu werd opgepakt.

zuloaga
Cargado por noticias24. - Las últimas noticias en video.

De aanklager Luisa Ortega Diaz heeft de arrestatie bevestigd, omdat er verondersteld werd dat Zuloaga het land wilde uitvluchten!
In de Gazette is er een artikel gepubliceerd dat de statements van Zuloaga verzonnen zijn en dus vals.

Nu had ik echt gedacht dat Falcon de politieke gevangenen nummer 33 zou worden, maar het is dus Zuloaga geworden.
Stel voor dat hij nu echt zou vluchten dan lijkt het me geen probleem om voor een man die zo bemiddeld is om ongezien weg te komen. Ook in eerdere verklaringen heeft Zuloaga verklaard om nooit te vluchten voor het regime. We kunnen het toch wel zien als een poging om de oppositie opnieuw de mond te snoeren. Chavez weet dat hij er slecht voorstaat om de verkiezingen te winnen en pakt nu het handboek van Fidel te voorschijn om alles te doen om in september te winnen.
De tiran van Venezuela maakt haast om alles naar zijn hand te zetten.
We zullen wel weer een verklaring krijgen van Tarek dat het niet Chavez is die het bevolen heeft, maar wie wil dit nu nog wil geloven. Chavez heeft een bloedhekel aan Globovision en aan Zuloaga.
Het is gewoon een persoonlijke vendetta van Chavez tegen Zuloaga.

Update video clip met opnames op het vliegveld in Punto Fijo waar Zuloaga werd gearresteerd

Groet
Alpha

Blogarchief