Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 25 maart 2010

Wilmer Azuaje gearresteerd

Het is ongelooflijk, de één na de ander wordt gearresteerd op dit moment in Venezuela.
Het is opvallend dat het allemaal tegenstanders zijn van Chavez.
Wilmer Azuaje werd gearresteerd omdat hij iets te onbeleefd was tegenover een politie agent!

Nu is dat niet moeilijk, je moet jezelf ook stevig in het gareel houden om deze personen te weerstaan. Veel meer is er nu niet bekend. Misschien loopt het met een sisser af voor hem, maar met het regime weet je nooit of er wat bij verzonnen wordt.


Ik moet wel zeggen dat het een aparte man is die W. Azuaje, maar wanneer je in Barinas woont en je overleeft meerdere aanslagen en pogingen tot ontvoering dan denk ik dat hij de staat moet aanklagen.
Dan is een onbeleefd gedrag tegen een chavista agent ergens wel te verwachten.


groet
Alpha

Blogarchief